Antena Căutare

Cupa Europeana a Natiunilor la rugby: Romania - Portugalia 15 - 7

Nationala de rugby a Romaniei a debutat cu o victorie in noua editie a Cupei Europene a Natiunilor. Peste o mie de spectatori au urmarit sambata, pe stadionul ”Arcul de Triumf” din București, victoria echipei Romaniei cu 15-7 in meciul cu Portugalia, primul din Divizia 1A in 2012.

Punctele "stejarilor" au fost inscrise de Lemnaru (min. 7), A. Ursache (66) - eseuri, Vlaicu - 1 l.p., 1 transformare, respectiv Aguilar (23) - eseu, Pedro Leal - 1 transformare.


Portugalia a condus la pauza (cu 7-5), dar nu a reusit sa reziste pana la capat. Frigul din Romania le-a dat batai de cap sportivii lusitani care se asteptau ca meciul sa nu se dispute.

Sambata viitoare, tot la Bucuresti, Romania intalneste Ucraina in cel de-al doilea meci de la Cupa Europene a Natiunilor.

Arsenal face scorul etapei, Manchester City redevine lider solitar. Vezi rezultatele din Anglia!... Zambia e prima semifinalista a Cupei Africii pe Natiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x