Antena Căutare

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, România – Japonia 2-8, exclusiv în AntenaPLAY

Astăzi, 4 decembrie 2023, începe Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY, până pe 10 decembrie.

colaj upa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, România - Japonia
România a fost învinsă în al doilea meci de la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023 de Japonia, cu 2-8 | Antena 1

România participă la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023.

În acest an, România a fost repartizată în Grupa 3 a competiţiei exclusiviste, alături de Franţa, Japonia, SUA şi Australia. La startul turneului iau parte 18 echipe naţionale, China, Germania, Japonia, Coreea de Sud, Franța, Taipei, Hong Kong, Portugalia, Egipt, Suedia, România, Singapore, India, SUA, Puerto Rico, Slovacia, Australia și Canada.

Programul complet al României la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023

România va disputa meciurile din faza grupelor luni (4 decembrie 2023) şi marţi (5 decembrie 2023), iar AntenaPLAY va transmite doar partidele disputate la masa 1, cele cu SUA şi Japonia.

Luni, 4 decembrie 2023

România – SUA (ora 04:00, masa 1)
România – Japonia (ora 07:00, masa 1)

Marţi, 5 decembrie 2023

România – Australia (ora 07:00, masa 3)
România – Franţa (ora 13:00, masa 2)
Componenţa lotului României pentru Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023

Bernadette Szocs (12 mondial), Elizabeta Samara (31 mondial), Adina Diaconu (49 mondial), Andreea Dragoman (67 mondial), Eduard Ionescu (65 mondial), Ovidiu Ionescu (111 mondial), Andrei Istrate (141 mondial) și Darius Movileanu (159 mondial) sunt jucătorii care fac parte din lotul României, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

România – Japonia 2-8, la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY

Potrivit AS.ro, dublul feminin format din Diaconu şi Dragoman a fost învins de perechea Harimoto/Kihara, 8-11, şi România a pierdut meciul cu Japonia, 2-8.

Darius Movileanu a pierdut şi al treilea set şi România e la un pas de înfrângere, fiind condusă cu 7-2. Darius Movileanu a pierdut şi al doilea set, 12-14, şi Japonia conduce România cu 6-2. Darius Movileanu a pierdut primul set al întâlnirii de simplu masculin, cu Tomozaku Harimoto, 4-11.

România e condusă cu 4-2 de Japonia, după ce Adina Diaconu a pierdut meciul de simplu feminin, 1-2.

România – Japonia 2-8. România a fost învinsă în al doilea meci de la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023 de Japonia, cu 2-8. Astfel, după primele două meciuri din Grupa 3, tricolorii au o victorie (8-5 cu SUA) şi o înfrângere.

Acesta este al doilea meci al României la competiţia ce se desfăşoară în China, în perioada 4-10 decembrie, exclusiv în AntenaPLAY. În prima partidă, tricolorii au trecut de SUA, cu 8-5.

Pentru România, urmează meciurile de marţi, cu Australia şi Franţa. Pentru a trece în fazele superioare, tricolorii au nevoie de o victorie în faţa Franţei.

Componenţa lotului României pentru Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023

Bernadette Szocs (12 mondial), Elizabeta Samara (31 mondial), Adina Diaconu (49 mondial), Andreea Dragoman (67 mondial), Eduard Ionescu (65 mondial), Ovidiu Ionescu (111 mondial), Andrei Istrate (141 mondial) și Darius Movileanu (159 mondial) sunt jucătorii care fac parte din lotul României, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Bernadette Szocs (12 mondial), multiplă campioană europeană, la simplu, dublu și cu echipa.

Elizabeta Samara (31 mondial), multiplă campioană europeană, la simplu, dublu și cu echipa.

Adina Diaconu (49 mondial), multiplă campioană europeană cu echipa și locul III european la dublu.

Andreea Dragoman (67 mondial), campioană europeană cu echipa și vicecampioană europeană la dublu.

Eduard Ionescu (65 mondial), multiplu medaliat la dublu la Campionatul European U21 și multiplu campion european la juniori.

Ovidiu Ionescu (111 mondial), vicecampion mondial la dublu, vicecampion european la simplu, multiplu medaliat european la dublu.

Andrei Istrate (141 mondial), campion european U21 la dublu și medaliat cu bronz european în proba de simplu, la U21.

​Darius Movileanu (159 mondial), dublu medaliat european la U21, în proba de dublu, și multiplu campion european la juniori.

Sistemul de joc la Cupa Mondială

În faza grupelor, se va juca după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar primele două echipe din clasament vor ajunge în grupa principală, unde vor juca împotriva echipelor ajunse acolo din celelalte grupe. În grupa principală, fiecare naţională îşi va păstra rezultatele din etapa 1.

Meciurile vor fi de trei seturi, scorul putând fi 3-0 sau 2-1. Câştigătoara duelului este echipa care ajunge la opt seturi adjudecate. Fiecare component al echipelor poate disputa maximum două meciuri (simplu şi dublu).

Partidele vor începe cu duelul de dublu mixt şi vor continua cu simplu feminin, simplu masculin, dublu feminin şi dublu masculin. Ordinea ultimelor două meciuri va fi aleasă de căpitanul echipei mai slab cotate, anunţă frtromania.ro.

România – SUA 8-5. Victorie pentru tricolori în primul meci din Grupa 3 de la Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixt... Românii, calificați la 4x50 de metri liber ștafetă masculină. Tricolorii luptă în finală de la 19:04, live în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x