Antena Căutare

Cupa Romaniei/ FC Brasov este prima echipa calificata in semifinale

FC Brasov este prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins pe teren propriu formatia FC Timisoara, scor 1-0. Marian Cristescu a adus victoria Brasovului in minutul 90+3.


Gazdele incep repriza secunda mult mai hotarate si izbutesc deschiderea scorului in minutul 50, prin Ilyes, insa golul este anulat corect pe motiv de ofsaid. Brasovenii si-au continuat atacurile la poarta lui Pantilimon, ratand cateva ocazii imense prin Chipciu(63) si Cristescu(76).

In cele din urma eforturile gazdelor aveau sa fie rasplatite atunci cand nu se mai astepta nimeni. In minutul 93, Marian Cristescu a reusit sa marcheze golul calificarii cu un sut la coltul scurt dupa o pasa a lui Vali Badea. Pe reluare se observa ca mijlocasul brasovean se afla in pozitie afara din joc

In celalalt meci de miercuri din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, Dinamo primeste vizita Univeristatii Craiova, de la ora 20:45.

Echipe de start:

FC Brasov: Minca, Voicu, Oros, Majernik, Williams, Martinovic, Viveiros, Ilyes, Cristescu, Chipciu, Dedu (Hadnagy '60)

FC Timisoara: Taborda (Pantilimon '28), Scutaru (Chiacu '38), Luchin, Cisovski, Sepsi, Helder, Alexa, Burca, Tames, Goga, Nikolic (Axente '75)

VIDEO! Lucian Bute, la Parlament: "Este onoare sa fiu astazi aici. Nu am venit cu nicio intentie"... VIDEO! Lucian Bute, la Parlament: "Este onoare sa fiu astazi aici. Nu am venit cu nicio intentie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x