Antena Căutare

Damjan Djokovici: Echipa cea mai bună a intrat în grupele Champions League

Mijlocaşul echipei CFR Cluj Damjan Djokovici a felicitat formaţia Slavia Praga după ce s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

Mijlocaşul echipei CFR Cluj Damjan Djokovici a felicitat formaţia Slavia Praga după ce s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

"A fost o şansă unică şi din păcate nu am reuşit să marcăm un gol şi să câştigăm. După două meciuri pot să spun că echipa cea mai bună a intrat în grupele Champions League. Din păcate ne-au lispit doi-trei jucători valoroşi şi cred că asta a făcut diferenţa cu o echipă aşa puternică. Nu am marcat gol, cred asta e prima greşeală, dar trebuie să facem un compliment echipei adverse cu care am jucat. Au fost foarte bine organizaţi pe teren şi, repet, echipa cea mai bună a intrat în grupe. E un pic bizar că numai în România nu s-a oprit campionatul pentur echipele din cupele europene, în alte ţări s-a oprit, toate echipelem care au jucat în Champions League nu au jucat week-end-ul trecut. Adversarul a fost tare, dar ne-a lipsit şi un pic de noroc. Încercăm să facem tot Clujul mândrii de noi (n.r. - în Liga Europa). Va fi o noapte lungă la hotel, a fost o şansă unică după un parcurs foarte bun din partea noastră, dar din păcate acesta este fotbalul", a declarat Djokovici, la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Slavia Praga, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, însă va evolua în grupele Ligii Europa.

Unicul gol al meciului din returul play-off-ului Ligii Campionilor a fost marcat de Jan Boril, în minutul 66.

În tur, Slavia Praga s-a impus tot cu 1-0.

Sursa : news.ro

Dan Petrescu: Îmi pare rău pentru băieţi, meritau să fie în grupele Ligii Campionilor... Ajax Amsterdam şi FC Bruges, calificate în grupele Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x