Antena Căutare

Dani Alves, fostul fotbalist al Barcelonei, a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală. Reacția avocatului victimei

Fostul fotbalist al Barcelonei, Dani Alves, a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru agresiune sexuală. Fotbalistul a fost acuzat că a agresat o femeie în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

Colaj cu Dani Alves Galerie
Dani Alves, fostul fotbalist al Barcelonei, a fost condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală | Hepta

Un tribunal din Spania l-a găsit pe fostul fotbalist al Barcelonei și al Braziliei Dani Alves vinovat de agresiunea sexuală a unei femei într-un club de noapte din Barcelona. El a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare, potrivit BBC.

Fotbalistul în vârstă de 40 de ani, care este unul dintre cei mai titrați fotbaliști din istorie, negase că a agresat-o sexual pe femeie.

Avocatul său ceruse să fie achitat, iar Alves poate face apel împotriva sentinței.

Citește și: Dani Alves, cel mai bun jucător al Copei America. El a obţinut trofeul cu numărul 40 din carieră

Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare

Alves a fost acuzat că a ademenit-o pe femeie la o toaletă dintr-o secțiune VIP a clubului de noapte și susținuse că aceasta ar fi putut pleca "dacă ar fi vrut". Cu toate acestea, instanța a constatat că aceasta nu a fost de acord.

Într-o declarație, Instanța a spus că au existat și alte dovezi în afară de mărturia victimei care au dovedit că aceasta a fost agresată sexual.

De asemenea, Instanța a dispus ca fotbalistul să plătească victimei suma de 150.000 de euro.

Citește și: Lovitură dură de imagine pentru actorul francez Gérard Depardieu. Acuzat a patra oară pentru agresiune sexuală

Alves a fost ținut în arest preventiv din ianuarie 2023, iar în cursul procesului din această lună și-a schimbat mărturia în mai multe rânduri.

Mai întâi a negat că o cunoaște pe acuzatoarea sa, pentru ca mai târziu să afirme că a întâlnit-o în toaletă, dar că nu s-a întâmplat nimic între ei.

Apoi și-a schimbat din nou versiunea evenimentelor, spunând că au avut relații sexuale consimțite. "Amândoi ne simțeam bine", a susținut el.

Cum a reacționat avocatul victimei fotbalistului Dani Alves

Avocatul victimei a reacționat precizând că sentința e una mulțumitoare.

„Trebuie să evaluăm această sentință, să o evaluăm bine. Avem tot timpul. Suntem mulțumiți pentru că această sentință recunoaște că victima a spus adevărul, dar și suferința care a fost cauzată de acțiunile lui Alves.E o sentință mulțumitoare pentru ea, pentru toată lumea! Trebuie totuși să vedem dacă această sentință este în conformitate cu gravitatea acțiunilor lui Dani Alves.Totuși, distrugerile cauzate de acesta nu pot fi reparate și ne vom lupta până când vom reuși acest lucru!”, a spus avocatul victimei, David Saez citat de marca.com, potrivit as.ro.

Citește și: Fotbalist cunoscut, dat afară de la club, după ce a apărut pe un site de întâlniri. Ce a putut să scrie acolo

Mai multe detalii despre acest caz pot fi citite pe as.ro.

Fotbalist cunoscut, dat afară de la club, după ce a apărut pe un site de întâlniri. Ce a putut să scrie acolo... (P) Favoritele la câștigarea Serie A în sezonul 23/24...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x