Antena Căutare

David Popovici, calificat în semifinalele de la 100 de metri liber, la CM din Fukuoka. Cursa se vede azi, exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici s-a calificat, miercuri dimineață, în semifinalele probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de Înot de la Fukuoka.

imagine cu David popovici la Campionatul Mondial de întor din Fukuoka Galerie
David Popovici, calificat în semifinalele de la 100 de metri liber, la CM din Fukuoka. Cursa se vede azi, exclusiv în AntenaPLAY | Hepta

David Popovici s-a calificat în semifinalele de la 100 de metri liber, la Campionatul Mondial de Înot de din Fukuoka. Campionul mondial şi deţinător al recordului mondial la această probă a terminat cursa din serii, de azi dimineaţă, pe a șasea poziție, cu timpul de 47.90 secunde.

Semifinalele sunt programate miercuri după-amiază, de la orele 14:26 şi 14:30. David Popovici va înota în prima semifinală care se vede LIVE, exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și: David Popovici, locul 4 în proba de 200 de metri liber la CM de la Fukuoka. A condus cursa, dar a fost depășit la ultimul bazin

David Popovici luptă pentru semifinala de 100 metri liber LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

David Popovici luptă pentru semifinala la 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiție care e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie. Campionul român este programat azi, în prima semifinală începând cu ora 14:23.

Sportivul român va intrra pe culoarul al treilea alături de Nandor Nemeth (Ungaria), Dylan Carter (Trinidad Tobago), Jack Alexy (SUA), Jordan Crooks (Insulele Cayman), Maxime Grousset (Franța), Sunwoo Hwang (Coreea de Sud), Guilherme Santos (Brazilia).

În cea de-a doua semifinală, Chalmers se va duela cu Andrej Barna (Serbia), Alessandro Miressi (Italia), Pan Zhanle (China), Matthew Richards (Marea Britanie), Kyle Chalmers (Australia), Josh Liendo (Canada), Flynn Southham (Australia), Diogo Ribeiro Matos (Portugalia).

Semifinala probei de 100 de metri liber vine după ce David Popovici s-a clasat pe locul 4 în finala probei de 200 de metri.

Citește și: David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka. Campionatele Mondiale sunt în AntenaPLAY

Prima reacție a lui David Popovici după ce a ratat podiumului la 200 m liber de la Mondialele de Înot: "Acesta este sportul"

"Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru", a spus Popovici imediat după finală, potrivit gsp.ro.

David a dominat primele 3 lungimi de bazin, însă pe finalul cursei a fost surclasat de Matthew Richards, Tom Dean și Hwang Sunwoo.

„Dacă ai cursa perfectă, nu ai altceva de îmbunătățit, știi că practic ai atins vârful – limita – că nu poți face nimic mai bun de acolo. Mă bucur că s-a întâmplat acum și sunt sigur că are un sens. O să învăț din asta", a mai spus David, potrivit olympics.com.

"Pentru mâine trebuie doar să mă asigur că dorm bine, mănânc bine și mă încălzesc."

Prima reacție a lui David Popovici după ce a ratat podiumului la 200 m liber de la Mondialele de Înot: "Acesta este... VIDEO | David Popovici s-a calificat în Finala la 100 m liber la CM de înot de la Fukuoka 2023. Vezi cursa nebună a româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x