Antena Căutare

David Popovici se vede exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, în perioada 23-30 iulie

David Popovici se vede exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Înot, ce se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul e pregătit de o figură frumoasă în cea mai importantă competiție din 2023.

david popovici in bazin langa bazin la o competitie de inot Galerie
David Popovici va participa la Campionatul Mondial de Înot de la Fukuoka, difuzat live și exclusiv pe AntenaPLAY | Getty

David Popovici se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Popovici va scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, în perioada 23-30 iulie. Toate cursele la care va lua parte românul la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live, exclusiv în AntenaPLAY.

De asemenea, informaţiile şi ştirile legate de marele nostru campion vor putea fi urmărite pe as.ro, observatornews.ro şi a1.ro. Pentru David, aceasta este cea mai tare competiţie, înainte de Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. Aici, el îşi va măsura forţele cu cei mai puternici adversari din lumea înotului, iar toată acţiunea va fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și: Ce face David Popovici după fiecare concurs. Care e secretul campionului mondial pentru a face performanță

David Popovici concurează din nou live în AntenaPLAY

Nu este prima oară când David Popovici concurează live la o întrecere, în AntenaPLAY. Alături de Robert Glinţă, el a fost prezent în decembrie 2022 la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne.

În Australia, Popovici a doborât recordul mondial de juniori la proba de 100 de metri liber şi a stabilit şi un nou record naţional la seniori. De asemenea, el a obţinut şi medalia de argint la proba de 200 metri liber.

David Popovici și-a setat obiectivele, înainte de Campionatele Mondiale de la Fukuoka, difuzată live exclusiv pe AntenaPLAY

"Avem semnale că ne pregătim bine pentru Fukuoka. Pentru mine urmează perioada de pregătire pentru Japonia. Aștept să mă întorc la antrenamente cât de curând și să începem să ne pregătim mai specific, să avem antrenamente mai scurte, mai rapide și mai rapide pentru Campionatul Mondial, să mergem acolo și să facem cât de bine putem. Încerc să anticipez tot ceea ce mi se poate întâmpla, dar îmi place să mă surprind plăcut în materie de performanțe”, a declarat David Popovici la sosirea în țară de la cea mai recentă competiție.

Cât despre obiectivul său privind Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, David a precizat: „Cel mai drum lung spre aur? Putem spune. Vreau ca pe viitor să încerc proba de 800 de metri, proba de 1.500 de metri. Eu și antrenorul meu considerăm că încă nu e vremea să mă specializez și să fac doar două probe. Trebuie să fac baremul pentru Jocurile Olimpice până în martie 2024. Nu e absolut nicio grabă. Facem pași mici și vom ajunge unde trebuie”.

Citește și: Facultatea pe care a ales-o David Popovici îi schimbă traiectoria "Regelui" natației. Către ce domeniu se îndreaptă

Patru gale în AntenaPLAY, în iulie. Ce ofertă sportivă aduce platforma în următoarea perioadă

Nu doar David Popovici va face spectacol în AntenaPLAY, în luna iulie. Sportul va fi reprezentat în platforma noastră şi de patru gale de fight de mare interes. Gala PFL de la Berlin (8 iulie), Combate Global 11 (9 iulie), Combate Global 12 (17 iulie) şi Hexagone MMA 10 (29 iulie) sunt cele patru evenimente de fight pe care nu trebuie să le ratezi.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x