Antena Căutare

De la discipol, la mentor! Ghiță Mureșan, în rol de profesor de baschet

De pe terenul de baschet Ghiţă Mureşan s-a mutat... pe terenul de baschet. Doar că a dat rolul de jucător pe cel de dascăl. Legenda sportului românesc le dă lecţii vreme de câteva zile micilor sportivi, dornici de performanţă

De pe terenul de baschet Ghiţă Mureşan s-a mutat... pe terenul de baschet.Doar că a dat rolul de jucător pe cel de dascăl. Legenda sportului românesc le dă lecţii vreme de câteva zile micilor sportivi, dornici de performanţă.

Cei mai mici au doar 9 ani iar cei mari abia dacă şi-au făcut buletin. Dar au visuri măreţe. Baschetul e sportul lor preferat şi acum au ocazia să îi înveţe secretele tocmai de la Big Ghiţă.

Fără prea multă vorbă, antrenamentul a început. Iar Ghiţă i-a analizat pe toţi cu ochi de vultur. În total 120 de copii s-au înscris anul acesta la cea de-a patra ediţie a Ghiţă Mureşan Summer Camp. Iar tabăra este gratuită.

Vezi imagini pe observator.tv!

Lacrimi de fericire! România, campioană mondială la handbal feminin sub 18 ani... Profesionalism: Cristiana Dorobanţu s-a calificat la concursului Liga Profesorilor Excepţionali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x