Antena Căutare

Destinaţie SURPRIZĂ pentru Mircea Lucescu! Dat afară de Zenit, ar putea ajunge în cel mai slab campionat din carieră

Tehnicianul Mircea Lucescu ar putea prelua echipa Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, informează presa bulgară. Ar fi un pas imens înapoi în cariera lui "Il Luce", dacă ţinem cont de nivelul slab al campionatului din vecini.

Presa bulgară notează că numirea lui Lucescu ca înlocuitor al lui Georgi Nikolov Dermendziev întâmpină un singur obstacol, faptul că românul a avut mereu un salariu mare la echipele antrenate.

Mircea Lucescu a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg la 28 mai.Zenit Sankt Petersburg a terminat pe locul trei în campionatul Rusiei şi a ratat participarea în Liga Campionilor.

Lucescu, în vârstă de 71 de ani, semnase în vara anului trecut un contract pe două sezoane cu Zenit Sankt Petersburg, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Mircea Lucescu a mai pregătit în cariera sa formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul, Şahtior Doneţk şi naţionala României.

ULTIMĂ ORĂ! Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova! Oltenii primesc trei milioane de euro... Decizie ŞOC luată de Simona Halep! Şi-a dat afară antrenorul, după eşecul de la Wimbledon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x