Antena Căutare

Dezvăluire-bombă făcută de Burleanu în această seară: "Ionuţ Lupescu a minţit pe toată lumea! Am dovada!"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat în această seară că Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, ci şi-a luat un concediu fără plată.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat în această seară că Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, ci şi-a luat un concediu fără plată. Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia, ci doar şi-a suspendat activitatea de la UEFA, în perioada campaniei pentru alegerile de le FRF, a dezvăluit Răzvan Burleanu, în direct la TV.

"Haideţi să spunem că domnul Ionuţ Lupescu nu a cumpărat nici ceasuri de lux ca să netezească anumite drumuri la nivel european, nu a avut nici contracte încheiate cu membrii propriei sale familii sau cu el însuşi din postura de director general, putem spune că nici nu a acordat contracte prietenului său de la SEG.

Dar Ionuţ Lupescu a venit să spună că a renunţat la funcţia sa de la UEFA pentru a veni să salveze fotbalul românesc. De asemenea, el însuşi a trebuit să-şi convingă cu greu, cu lacrimi familia ca să facă acest pas.

Ionuţ Lupescu minte! V-a minţit când a fost în acest platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi susţinătorii săi şi pe membrii federaţiei că şi-a dat demisia. Iar dovada o am aici (arată un document - n.r.). Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, doar şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Aveţi această dovadă din partea secretarului general UEFA, care clarifică acest lucru. E o diferenţă uriașă între demisie și concediu fără plată"

Cu câteva ore înainte, Ionuț Lupescu declara la Realitatea că și-a dat demisia de la UEFA tocmai pentru a nu implica forul în alegerile din România:

"Nu m-aș fi întors în țară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul șef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc", a declarat Lupescu azi.

Viitorul - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE... VIDEO: Ciclul vieții a două legende, Gianluigi Buffon și Zinedine Zidane. Asemănări izbitoare între ieșirile din scenă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x