Antena Căutare

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. În al doilea meci de play-out de sâmbătă avem în arenă liderul. Dinamo, echipa antrenată de Florin Bratu, primește, în ”Groapă”, vizita celor de la Concordia Chiajna, într-un meci care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Dinamo-Concordia va fi live video online, sâmbătă, 7 aprilie, la ora 20:45.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. ”Câinii” lui Bratone au avut evoluții inconstante în play-out. După succesul clar cu Gaz Metan, Nemec & co. au fost învinși acasă, scor 1-2, de fosta lanternă Juventus. Apoi, la Botoșani, într-o restanță din etapa a 2-a, Dinamo și-a revenit și a câștigat eroic, cu om în minus.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Și Concordia a alternat ceva în acest play-out, însă au fost egalurile cu eșecul. Trupa ”Comisarului Moldovan” a remizat cu Botoșani și Sepsi și a pierdut la Mediaș. Un nou eșec cu Dinamo ar reprezanta un posibil început de sfârșit pe prima scenă.

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Vă vine sau nu să credeți, micuța Chiajna a cam dărâmat carul mare Dinamo în ultimii ani. În ”Ștefan cel Mare”, Concordia s-a impus la ultimele apariții: 0-1 în 2016 și 2-3 în 2017.

Articolul continuă după reclamă

Dinamo - Concordia Chiajna LIVE VIDEO. Sâmbătă, casele de pariuri o văd favorită clară pe Dinamo, cu o cotă de 1,55 (la acel 2-3 din toamna lui 2017, ”câinii” aveau 1,45). Dincolo, o victorie a Concordie ar aduce o cotă bombă de 6,75.

FC Botoșani - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE... Veste cumplită! A murit Ray Wilkins, unul dintre cei mai mari fotbaliști englezi din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x