Antena Căutare

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Etapa din acest weekend din play-out programează singurul meci fără emoții din acest final de sezon. Liderul Dinamo, echipă pe care Florin Bratu o reconstruiește în acest campionat, primește vizita locului secund din play-out, FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo-Botoșani este live video online, sâmbătă, de la ora 21:30.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Dacă toate celelalte echipe din play-out au emoții legate de evitarea retrogradării, cele două rivale care se vor întâlni în ”Ștefan cel Mare” nu luptă decât pentru statistică și, probabil, ambiția de a demonstra cine merită locul 1. Atât Dinamo, cât mai ales Botoșani, au cochetat foarte mult cu zona play-off, însă finalul sezonului regulat le-a ”retrogradat” în zona de jos a topului valoro.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ambele vin după victorii spectacol. Dacă Botoșani s-a impus cu un sec 3-0 pe terenul celor de la Juventus București, Dinamo și-a făcut din nou norma de 3 goluri cu Gaz Metan. În toate cele 4 meciuri din acest sezon, Dinamo i-a predat câte o lecție de fotbal profesorului Pustai: 3-1 și 3-0 în ”regulat”, respectiv 3-0 și 3-2 în play-out.

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. În tur, la Botoșani, am avut un meci extrem de ciudat prin prisma evenimentelor din teren. Deși a jucat din minutul 51 în 10 oameni, Dinamo a reușit să plece cu toate cele 3 puncte de la Botoșani. Între timp, Botoșani a evoluat în returul semifinalei Cupei, cu CSU Craiova, și a făcut-o foarte bine. Elevii lui Enache au jucat foarte bine și au învins cu 2-1, într-un meci în care scorul putea fi mult mai mare. Acel 1-5 din tur i-a calificat însă pe olteni în finală.

Articolul continuă după reclamă

Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO. Cinci meciuri a jucat Dinamo cu FC Botoșani în istorie pe teren propriu, ”Ștefan cel Mare” sau Arena Națională. Toate au fost meciuri cu scoruri strânse: 1-0, 0-0, 1-0, 1-0, 0-1. Cota pentru succes a ”câinilor” este una surprinzător de mică: 1,67. Botoșani este cotată cu 5,30, iar remiza primește 3,50. Întrucât avem un meci fără griji de ambele părți, vom recomanda o cotă riscantă, dar cu șanse mari: 1,90 pentru ”ambele înscriu”

Se întâmplă în fotbalul mioritic! Gigi Becali dă cărțile pe față și spune cum făcea schimbările la FCSB ...din pușcărie!... Revista presei sportive, 10.05.2018: finalistă în Cupă, Craiova primește FCSB într-un vulcan; Barcelona nu mai vede Real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x