Antena Căutare

Dinamo - Rapid 4-2

La nici doua saptamani dupa meciul direct din campionat, cand s-au impus cu 3-0, dinamovistii au invins din nou la scor pe Rapid, de aceasta data cu 4-2, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana.

Fara cateva nume grele din formula de start, Lobont, Tamas, Blay, Ndoye, Adrian Cristea, Claudiu Niculescu, Dinamo parea victima sigura in fata Rapidului, mai ales ca existau voci ca formatia din Stefan cel Mare se va lasa invinsa in Cupa, dupa ce a castigat lejer meciul din campionat.

Totusi, cu un Marius Niculae in mare forma, autorul unei duble de vis, Dinamo a zburdat in partida cu Rapid de la Pitesti si s-a impus la scor, 4-2, chiar daca giulestenii au deschis scorul.

Costin Lazar, singurul jucator din echipa Rapidului care a aratat calitati reale de fotbalist, a deschis scorul cu un sut plasat, la coltul lung, insa Dinamo a egalat repede, dupa o eroare in lant a apararii giulestene si un autogol de generic marca Perja.

Cu putine momente inainte de finalul primei reprize, Bostina a prins un sut splendid de la aproape 25 de metri, la vinclu, si Dinamo a intrat in avantaj la cabine, 2-1.

Partea a doua a fost dominata de Marius Niculae, atacantul dinamovist punctand de doua ori, cu doua lovituri de cap puternice, de la mare distanta de poarta nefericitului Marinescu.

In ultimele secunde ale meciului, Joao Paulo Andrade a punctat si el, cu o lovitura de cap, si Dinamo - Rapid s-a incheiat cu victoria clara a "cainilor" lui Mircea Rednic, scor 4-2.

Astfel, Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, alaturi de FC Timisoara, CFR Cluj si SC Vaslui, tragerea la sorti urmand a avea loc joi, 16 aprilie.
amosnews.ro

foto:rapidisti.ro
Manchester Utd si Arsenal se pregatesc de semifinala... Cupa Romaniei: CFR Cluj - FC Vaslui, Dinamo - FC Timisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x