Antena Căutare

Djokovici si Kuerten au dat tenisul pe fotbal in Brazilia

Novak Djokovici si Gustavo Kuerten, triplu castigator la Rolan Garros, au facut spectacol alaturi de Zico, Bebeto si Cafu intr-un meci de fotbal, disputat in Brazilia.

Prezenti in Brazilia pentru lansarea unui teren de tenis in La Rocinha, Djokovici si Kuerten, specialisti ai sportului alb, nu s-au scuzat nici cand a venit vorba de fotbal.

La initiativa lui Dejan Petkovici au raspuns cu prezenta, pe langa cei doi tenismeni, si nume mari ale fotbalului brazilian, precum Zico, Bebeto sau Cafu. Demonstrativul s-a terminat 3-3, cu Djokovici si Kuerten pe lista marcatorilor.

A fost foarte frumos, un show in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa distractia noastra, cel mai important lucru in urma acestei actiuni este realizarea primului teren de tenis pentru comunitatea saraca din La Rocinha”, a declarat Petkovici la finalul evenimentului.

Inaugurarea acestui teren este un lucru extraordinar. Am trimis tuturor un mesaj pozitiv, iar locuitorilor de aici le-am facut o mare bucurie”, a spus Novak Djokovici.

"Sunt foarte fericit ca am luat parte la aceasta actiune. A fost emotionant sa vezi bucuria copiilor in momentul in care ne-au vazut", a declarat Cafu, fostul fundas al lui AC Milan.

Barcelona a egalat recordul detinut de Real pentru cel mai bun start de sezon... Kenny Morgans, fost jucator al lui Man.United, completeaza in ceruri generatia "Busby Babes"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x