Antena Căutare

DOLIU în lumea tenisului! S-a stins din viața la doar 30 de ani! Tatăl ei, celebru la Dinamo Kiev, a evoluat contra Stelei la Monaco!!!

Elena Baltacea, fostă numărul unu în tenisul feminin britanic, a încetat din viaţă, la 30 ani, în urma unui cancer la ficat, a anunţat familia sa, duminică la Londra, potrivit Agerpres.

Elena Baltacea, fostă numărul unu în tenisul feminin britanic, a încetat din viaţă la vârsta de 30 ani, în urma unui cancer la ficat, a anunţat familia sa, duminică la Londra, scrie Agerpres, citată de jurnalul.ro.

Născută în Ucraina, Elena Baltacea s-a mutat în Marea Britanie în copilărie, împreună cu tatăl său, fostul fotbalist Serghei Baltacea, care a evoluat în cursul carierei sale la Dinamo Kiev şi Ipswich Town. În 1987, la Monaco, Baltacea, titular, a pierdut, cu 1-0, finala Supercupei Europei, contra Stelei, gol Hagi. Ea a devenit jucătoare profesionistă în 1997, atingând în 2010 locul 49 în ierarhia WTA, cel mai bun din cariera sa.

Elena Baltacea a participat la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, însă a fost nevoită apoi să se retragă în anul următor, din cauza unor probleme la genunchi. S-a măritat în decembrie 2013 cu antrenorul său, Nino Severino, înainte de a fi diagnosticată cu cancer, anul acesta în luna ianuarie.

Chiar înainte de a se retrage din circuitul WTA, Elena Baltacea a înfiinţat o academie de tenis pentru tinerii jucători din Ipswich.

Un arbitru a fost desfigurat de suporteri în timpul unui meci de fotbal... Gigi Becali munceşte un an că să fie liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x