Antena Căutare

Dorinel Munteanu e multumit: "Jocul imi da sperante pentru viitor"

Chiar daca a pierdut la debutul in Champions League, Dorinel Munteanu e increzator ca Otelul va reusi surprize in grupa C si spune, intr-un interviu acordat gsp, ca doar rezultatul l-a nemultumit.

- Domnule Munteanu, dezamagit ca ati pierdut la Basel?

- Sunt suparat pe rezultat, nu pe baieti. Am pierdut acest meci in urma unei pase in adancime a elvetienilor, faza la care dublajul fundasilor mei nu a functionat. Am dat foarte usor posibilitatea adversarilor sa fie periculosi din faze care nu anuntau vreun pericol iminent.

- Sunteti suparat pe Salageanu pentru faza de la penalty?

- Pe Salageanu trebuie sa-l sustinem, sa isi revina dupa acest moment neplacut. Din pacate, o greseala de plasament ne-a costat scump. Nu vreau sa vorbesc acum la cald despre greselile facute la goluri, voi discuta cu baietii, separat, zilele urmatoare.

- Au avut baietii trac la debutul in Champions League? Poate produce surprize Otelul?

- Jocul pe care l-am practicat la Basel imi da sperante pentru viitor. In mod normal, trebuia sa obtinem un rezultat de egalitate sau chiar sa castigam. La 1-1 am avut cateva contraatacuri pe care, daca reuseam sa le gestionam cum trebuie, puteam castiga in Elvetia.

Alte declaratii:

Adrian Salageanu, fundas Otelul:
"Am inceput foarte bine, am jucat curajos, ne-am creat ocazii, dar a venit acel penalty, care eu zic ca nu a fost. Suntem frustrati, insa mergem mai departe, trebuie sa ne revenim"


Liviu Antal, mijlocas Otelul:
"O infrangere amara, am pierdut un punct pe care-l meritam cu prisosinta. Pacat ca acel penalty ne-a naruit munca. Mai avem sanse, pana la final vom da totul pentru a reveni"


Sergiu Costin, fundas Otelul:
"Chiar puteam castiga lejer la Basel, dar, la acest nivel, orice greseala te costa. Imi pare rau ca nu am indraznit mai mult, elvetienii nu au o echipa de speriat"


Marius Pena, atacant Otelul:
"Am simtit o bucurie enorma sa marchez la debutul in Champions League. Cei de la Basel nu au avut cine stie ce ocazii, dar au invins. Asta e ghinion! Avem incredere ca vom reveni"


Gabriel Giurgiu, mijlocas Otelul:
"Am facut un meci de bun, am pierdut nemeritat. Putem scoate punct sau puncte din meciurile urmatoare, trebuie doar sa avem mai multa incredere in noi"

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Femeile in fotbal: Ei cu Carolyn Still, noi cu Geta Onu... Nicolita, in lotul verzilor pentru meciul cu Lorient! Vezi toate meciurile din Ligue 1 din acest week-end!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x