Antena Căutare

Dragomir acuza un jucator petrolist de tainuire si il cheama la comisii

Dumitru Dragomir a fost socat sa vada cum jucatorul Petrolului, Sipovici, a incercat sa ascunda obiectul cu care agresorul lui George Galamaz l-a lovit pe jucatorul Stelei. Presedintele LPF a anuntat ca fotbalistul Petrolului va fi chemat la Comisii.

"Ma felicit ca am cerut sa se filmeze cu 12 camere. Daca ar fi murit Galamaz, acest individ ascundea crima? O sa-l convoc la Comisii. Poate intra la tentativa de omor. Eu n-am mai vazut asa ceva niciodata pana acum. O sa-l chemam si pe Bourceanu sa ne spuna ce-a vazut", a spus Dragomir.

Presedintele LPF a vorbit si despre posibilitatea ca Martinovici si Stanca sa nu fie suspendati, dupa ce l-au lovit pe huliganul care a intrat pe teren si l-a lovit pe Galamaz:

"Exista un paragraf in regulament care spune ca nimeni nu poate anula cartonasele date de arbitri. Martinovici, daca ii dadea in cap, putea sa-l omoare. Este moral ce a facut Martinovici, dar nu este regulamentar. Trebuie sa schimbam regulamentul pentru a putea anula suspendarile".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cassano sufera de o boala pe care medicii nu reusesc sa o depisteze... Saptamana neagra pentru stranieri din Bundesliga: Marica, Ionita si Max Nicu nici macar rezerve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x