Antena Căutare

Dramă la Jocurile Paralimpice la de Rio. Un ciclist rutier a murit în timpul cursei!

Tragedie la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. Un concurent în proba de ciclism rutier masculin a murit după ce, în timpul cursei a căzut şi s-a lovit cu capul de o piatră suferind un stop cardiac

Tragedie la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. Un concurent în proba de ciclism rutier masculin a murit după ce, în timpul cursei a căzut şi s-a lovit cu capul de o piatră suferind un stop cardiac.

Evenimentul s-a produs în timpul cursei C4-5 ce a avut loc sâmbătă noapte la Rio de Janeiro. Ciclistul iranian Bahman Golbarnezhad a fost dus de urgenta la spital, după ce în timpul cursei a căzut, s-a lovit cu capul de o piatră şi a suferit un stop cardio-respirator.Medicii au intervenit imediat, însă în ciuda tratamentului de urgenţă sportivul în vârstă de 48 de ani, a fost declarat mort la spital.

"Aceasta este o ştire care ne întristează pe toţi şi pune în umbră tot ce s-a întâmplat la această ediţie a jocurilor Paralimpice de la Rio. Gândurile noastre merg acum către familia , prietenii şi colegii lui Bahman. Întreaga mişcare Paralimică este alături de ei şi de Comitetul Naţional Paralimpic din Iran.” a declarat Sir Philip Carven, preşedintele Comitetului Internaţional Paralimpic citat de Mediafax.

În vârstă de 48 de ani, Golbarnezhad s-a născut la Shiraz în Iran şi se află la a doua competiţie majoră din carieră, după ce în urmă cu patru ani a participat şi la Jocurile Paralimpice de la Londra. El obţinuse, joi, al 14-lea timp în calificări şi era singurul ciclist ce reprezenta Iranul în competiţie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x