Antena Căutare

Dunajska Streda – FCSB live la Antena 1 și online pe AntenaPLAY

Dunajska Streda – FCSB se transmite în direct pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY miercuri, de la 21:30. Nu rata prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League!

echipa fcsb pozeaza pe teren la inceputul unui meci Galerie
Dunajska Streda – FCSB live la Antena 1 și online pe AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30 | Hepta

Antena 1 și AntenaPLAY strigă "Hai, România!" încă o dată, de data aceasta pentru a susține FCSB în partida contra Dunajska Streda. Meciul se joacă pe MOL Arena din Dunajska Streda, însă roș-albaștrii sunt favoriți.

Dunajska Streda – FCSB live și online pe Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Meciul a început sub nota de dominare a elevilor antrenați de Nicolae Dică. În ciuda presiunii la poarta slovacilor, cei care au ratat prima mare ocazie a partidei au fost fotbaliștii echipei gazdă. În minutul 18, Szantho a executat o lovitură liberă la vinclu, dar mingea a lovit doar bara.

A fost și singura ocazie din prima repriză pentru slovaci, care n-au mai reușit să pună în pericol poarta lui Târnvanu până la pauză. Roș-albaștrii în schimb au continuat atacurile la poarta gazdelor, însă, nici Edjouma, (min. 25) și nici Tavi Popescu (min. 28), nu au reușit să înscrie, deși de fiecare dată mingea a trecut foarte aproape de poartă.

FCSB a început tare și repriza secunda și putea deschide scorul chiar în primul minut al părții a doua, însă șutul lui Rusu a trecut pe lângă poartă.

În minutul 68, Kruzliak își lasă echipa în zece după un faul de asupra lui Tavi Popescu care scăpase singur spre poarta slovacilor.

GOOOL FCSB! În minutul 69, Radunovic a centrat din lovitură liberă, iar Tamm a deschis scorul cu un șut din voleu.

Echipele de start:

Dunajska Streda: Veszelinov - Blackman, Kruzliak, Risvanis, Ciganiks - Dimun - Kacer, Balogh - Veselovsky, Krstovic, Szantho
Antrenor: Adrian Gula

FCSB: Târnvanu - Ovidiu Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Miculescu, Octavian Popescu, Coman - Rusu
Antrenor: Nicolae Dică

Pentru a-și consolida echipa, patronul Gigi Becali a făcut vara asta transfer după transfer. După ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu, latifundiarul din Pipera a dezvăluit la prezentarea oficială de la Palatul din Aleea Alexandru că a mai pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1.

Becali vrea să-i pună la dispoziție lui Nicolae Dică o echipă puternică din toate punctele de vedere, cu care să se poată lupta nu doar la titlu, ci și în cupele europene.

Dacă va trece de Dunajska Streda, vicecampioana României poate întâlni mai mulţi adversari dificili, printre care Nice, grupare din Ligue, potrivit as.ro.

Câți bani a încasat FCSB până acum din Conference League

România atacă turul 3 din Conference League cu 4 echipe. În runda a doua, FCSB a eliminat FC Saburtalo Tbilisi (4-3, la general), CFR a trecut de Inter Escaldes (4-1, la general), Universitatea Craiova a învins Vllaznia (4-1, la general), iar Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat dubla manșă cu Olimpija Ljubljana, la loviturile de departajare: 3-3 (2-4 d.l.d.).

În urma rezultatelor obținute, cele 4 echipe din Liga 1 vor încasa câte 550.000 de euro din partea UEFA. Dacă vor reuși să ajungă în play-off, FCSB, Craiova, CFR și Sepsi vor mai primi din partea forului suprem încă 200.000 de euro.

Visul echipelor românești – calificarea în grupele Conference League – este răsplătit cu 2.940.000 de euro. În faza grupelor, fiecare victorie va fi remunerată cu 500.000 de euro, în timp ce remiza va fi premiată cu 166.000 de euro. Primul loc din grupă este răsplătit cu 650.000 de euro, iar poziția secundă cu 325.000 de euro.

În turul următor, CFR Cluj va juca cu Șahtior Soligorsk, Universitatea Craiova se va duela cu Zorya Luhansk, în timp ce Sepsi va întâlni Djurgardens. Meciurile tur se vor disputa pe 4 august, iar manșa retur o săptămână mai târziu, pe 11 august.

FCSB va da piept cu Dunajska Streda, meci transmis live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY miercuri, 3 august, de la 21:30.

Cum te abonezi la AntenaPLAY

AntenaPLAY este un serviciu pe bază de abonament unic prin care poți viziona nelimitat emisiuni și seriale de pe orice dispozitiv, de la telefoane și tablete, televizoare la laptop-uri/PC.

AntenaPLAY pune la dispoziția utilizatorilor săi un singur tip de abonament, cu reînnoire lunară automată, care permite accesul la tot conținutul video al platformei.

De la 1 Septembrie 2021 prețul abonamentului lunar AntenaPLAY este de 7.99 EURO (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ți putea oferi și mai mult conținut de calitate, original și exclusiv, dar și cea mai bună experiență de vizionare.

AntenaPLAY se poate instala pe oricâte dispozitive vrei. Pe oricâte telefoane, televizoare, calculatoare. Poți să ai AntenaPlay și pe TV-ul de acasă sau dacă ai mai multe poți să ai AntenaPlay pe toate. La fel nu contează numărul de membri ai familiei: aplicația poate să fie pe telefoanele tuturor indiferent de marca lor și de sistemul de operare: adică merge și pe iphone dar și pe Android.

Poți să accesezi și de pe calculatorul de acasă dar și pe desktop-ul de la birou. Merge și în tren și în autobuz, și pe drum spre serviciu și cu tine în vacanțe. Merge și pe tabletă dacă ai timp mult de stat pe drum, fie că ești pe banchetă din spate a mașinii sau pe una de tren.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x