Antena Căutare

Echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu H. Beer Sheva! Alibec sau Gnohere ? Pe cine a ales Dică

În această seară, de la ora 22:05, FCSB are ocazia de a transforma toamna de Europa League în primăvară. Cu o victorie în meciul cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva, trupa lui Nicolae Dică își va procura încă de pe acum biletele pentru 16-miile de finală ale competiției.

Pentru meciul contra campioanei Israelului, pe care a învins-o în tur cu 2-1, Nicolae Dică are câteva probleme de efectiv, dar și mai multe dubii în ceea ce privește formula de start. Deși echipa a funcționat perfect la meciul de campionat cu CS ”U” Craiova, antrenorul va face câteva schimbări, unele forțate de accidentări, iar altele ”forțate” de dorința patronului.

Astfel, cea mai comentată schimbare va avea loc în avanposturi, acolo unde va reveni ”exilatul” Denis Alibec. Vârful cu zero goluri în 10 meciuri de Liga 1 îi va lua locul ”Bizonului” marcator Harlem Gnohere.

Un semn de întrebare rămâne și asupra liniei defensive, acolo unde lipsește Planici. Locul său în meciul cu Craiova a fost luat de Larie. Dică are și varianta Momcilovici în acea zonă.

ECHIPA PROBABILĂ a celor de la FCSB:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Azi, de la aceeași oră 22:05, Viktoria Plzen primește vizita celor de la AC Lugano.

CLASAMENTUL GRUPEI G după 3 etape:

1. FCSB 9p
2. Plzen 3p
3. Beer Sheva 3p
4. Lugano 3p

Financiar îi merge bine Simonei Halep! Sumă uriașă câștigată în 2017 de liderul WTA. Lider surpriză în topul banilor... Vești proaste pentru fanii lui Real Madrid! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo după eșecul umilitor cu Tottenham: ”Nu ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x