Antena Căutare

EURO 2016. România-Albania. Cea mai SEXY soție de fotbalist a rivalilor Naționalei. Privirea ei te topește

Lorik Cana, căpitanul naţionalei Albaniei, i-a căzut în plasă frumoasei Monica Ercoli, de bună voie și nesilit de nimeni. Se întâmpla în curmă cu doi ani, când blonda îi devenea soție.

Lorik Cana, căpitanul naţionalei Albaniei, i-a căzut în plasă frumoasei Monica Ercoli, de bună voie și nesilit de nimeni. Se întâmpla în curmă cu doi ani, când blonda îi devenea soție.

Reprezentantă de seamă a Albaniei, tânăra este arhitect. Din 2011 trăiește o poveste frumoasă de dragoste, alături de fostbalist. Totul a început din anii de studenție.

Cei doi s-au căsătorit în iunie 2014, în apropiere de Roma. „I-am spus Monicăi că noi, albanezii, nu ne oprim până nu facem un băiat”, a declarat Lorik Cana, actualul jucător de la Nantes, despre planurile sale de viitor. În septembrie 2015, visul său s-a împlinit după ce Monica a născut un băieţel.

Lorik Agim Cana - mijlocaș FC Nantes (Franța). S-a născut la 27 iulie 1983, la Pristina, Iugoslavia. Este căpitanul echipei naționale de fotbal a Albaniei. Tatăl lui Lorik l-a îndrumat către sport, deoarece și el a avut experiență fotbalistică. În 1997, Lorik Cana se alătură echipei Dardania Lausanne din comunitatea locală Lausanne, unde tatăl său este antrenor.

Acesta a evoluat timp de trei ani în Albania până când a fost transferat de francezii de la Paris Saint Germain. Cana și-a petrecut trei ani din carieră la Paris, unde a început să fie titular din 2003, devenind unul dintre cei mai importanți jucători. Sezonul 2003-2004 a fost unul din cele mai prolifice pentru el: a jucat 32 de meciuri și a înscris o dată, câștigând Cupa Franței și fiind vicecampion cu PSG. În sezonul 2005-2006 joacă la Marseille.

Cana și-a făcut debutul chiar împotriva fostului său club, PSG, marcând și un gol. După 9 sezoane petrecute în Franța, ajunge în Premier League, la Sunderland, pe 24 iulie 2009, pentru aproximativ cinci milioane de lire sterline, semnând un contract pe patru ani cu englezii. Și aici a fost ales căpitan.

A fost primul albanez care a fost prezent în același timp și în echipa națională de fotbal a Albaniei, dar și la un club din Premier League. Pe 8 iulie 2010 semnează pentru Galatasaray Istanbul, turcii plătind aproximativ 4,5 milioane de euro pe el. După un sezon la Galatasaray, semnează cu Lazio Roma pe data de 3 iulie 2011, după care revine în Franța la FC Nantes. Pe 11 iulie 2003 și-a făcut debutul la echipa națională de fotbal a Albaniei la doar 19 ani. A fost fotbalistul albanez al anului în 2004, 2005 și 2006.

Scandal uriaș! Căpitanul naționalei României, prins jucând la pariuri chiar împotriva echipei! A fost suspendat trei lun... Euro 2016. România-Albania. Șapte tricolori în pericol de suspendare. Iordănescu va lua decizia finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x