Antena Căutare

Europa a câştigat a treia ediţie a Laver Cup

Echipa Europei a învins formaţia Restului Lumii cu scorul general de 13-11 şi a câştigat pentru a treia oară din tot atâtea ediţii Laver Cup, competiţie care a avut loc la Geneva.

Echipa Europei a învins formaţia Restului Lumii cu scorul general de 13-11 şi a câştigat pentru a treia oară din tot atâtea ediţii Laver Cup, competiţie care a avut loc la Geneva.

În ultimul meci de duminică, germanul Alexander Zverev l-a întrecut, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-4, în faţa canadianului Milos Raonic.

În penultima partidă, elveţianul Roger Federer, fondatorul turneului, l-a învins, cu scorul de 6-4 7-6(3), pe John Isner.

Tot duminică, înaintea acestor meciuri, americanii John Isner şi Jack Sock au câştigat partida de dublu cu echipa Roger Federer / Stephanos Tsitsipas (Grecia), scor 5-7, 6-4, 10-8, iar americanul Taylor Fritz l-a învins, cu 7-5, 6-7 (3), 10-5, pe austriacul Dominic Thiem.

Echipa Europei a fost formată din Federer, Thiem, Zverev, Tsitsipas, italianul Fabio Fognini, spaniolul Roberto Bautista Agut (rezervă) şi spaniolul Rafael Nadal, care s-a retras înaintea ultimei zile din cauza unei accidentări.

În echipa Restului Lumii s-au aflat Isner, Raonic, australianul Nick Kyrgios, canadianul Denis Shapovalov, Sock, Fritz şi rezerva Jordan Thmpson din Australia.

Fiecare jucător din formaţia câştigătoare a primit un premiu de 250.000 de dolari.

În 2020, Laver Cup va avea loc la Boston.

Sursa : news.ro

Real Madrid câştigă la Sevilla şi urcă pe locul doi în LaLiga... Marius Copil a urcat o poziţie, până pe locul 86, în clasamentul ATP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x