Antena Căutare

EXCLUSIV! Patritiu Abrudan: „Echipa nationala nu poate fi reconstruita”

Intr-o emisiune radiofonica, fostul arbitru i-a luat apararea lui Victor Piturca spunand ca nu el a ratat calificarea, dar a sustinut ca nu e de acord cu dorinta selectionerului de a reconstrui echipa.

Piturca in acest moment nu putea sa fie salvatore de la patria pentru a reface ceea ce s-a pierdut in meciurile cu Albania sau Belarus. Nimeni nu se astepta ca Albania sa ne faca probleme si uite ca ne-a facut" a spus Patritiu Abrudan, aruncand vina ratarii calificarii pe Razvan Lucescu.

Totusi, fostul arbitru nu e de acord cu ideea lui Victor Piturca de a reconstrui selectionata: „Echipa nationala nu se reconstruieste ci e alcatuita din cei mai in forma jucator la un moment dat. Selectionerul are putin timp la dispozitie pentru a face omogenizarea, asa ca nu poate forma o echipa ca la club, ci doar stabili anumite trasee pentru meciuri."

Foto: Intact Images

Ionut Badea: „Inaugurarea noului stadion e comparabila cu revenirea dupa bejenia de la Sibiu”... Open-ul Chinei: Horia Tecau si Robert Lindstedt au pierdut finala de dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x