Antena Căutare

FC Brasov - CFR Cluj 1-2 / Echipa din Gruia e la un punct de Dinamo

CFR Cluj a invins cu 2-1 pe FC Brasov, in ultimul meci al etapei a 12-a si s-a apropiat la 1 punct de liderul Dinamo. Pentru brasoveni au marcat Cristescu (66), iar pentru oaspeti Celestino (80) si Weldon (89).

Brasovul a fost echipa mai periculoasa in prima repriza, Chipciu avand de doua ori ocazia sa reia cu capul periculos spre poarta oaspetilor (29,35). Weldon si Sougou s-au intrecut in ofsaiduri, aproape toate tentativele ofensive ale echipei lui Jorge Costa avand acest deznodamant.

Buga a scapat singur spre poarta lui Beto, dar lipsa de viteza i-a permis lui Nuno Diogo sa-l ajunga si sa-l deposedeze (51). Acelasi "Pele" Buga i-a pasat excelent lui Cristescu printre fundasii CFR-ului, care l-a invins cu o "scarita" superba pe Beto (66). In minutul 80, nou-intratul Celestino a prins un sut puternic de la 30 de metri si a egalat. Weldon a dat peste cap toate sperantele gazdelor finalizand excelent o pasa in adancime (89) si a adus-o pe CFR Cluj la un singur punct in spatele liderului Dinamo.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Marseille si PSG se impun greu. Vezi toate rezultatele din Franta!... Mircea Sandu: "Am muncit prea mult pentru fotbal sa-mi dau demisia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x