Antena Căutare

Federația Română de Tenis a decis locul de disputare al meciului de Fed Cup România - Canada! Halep & co. revin în Ardeal!

Federația Română de Tenis a anunțat locul de disputare al barajului de menținere în Grupa Mondială II al Fed Cup dintre România și Canada. După un popas nefericit la București, acolo unde a pierdut cu Belgia, și unul fericit la Mamaia, acolo unde a învins Marea Britanie, Halep & co. revin în Ardeal.

România înfrunta Canada la Cluj-Napoca, într-un meci programat în perioada 10-11 februarie 2018! FRT a ajuns la o înțelegere cu Primăria Cluj. Federația a cerut municipalității să suporte 65.000 de euro din costurile de organizare a celei de-a treia partide pe care România o va juca la Cluj, dupa duelurile din 2016 cu Cehia (2-3) si Germania (1-4), anunță ziuadecluj.ro

Cele mai cunoscute reprezentante ale rivalei ”tricolorelor” din echipa Canadei sunt Eugenie Bouchard, Francoise Abanda și jucătoarea revelație de origine română Bianca Andreescu.

Este pentru a doua oară în ultimii 3 ani când România înfruntă Canada în Fed Cup. Fără Halep, echipa feminină de tenis a României a promovat în Grupa Mondială a Fed Cup după ce a învins Canada (3-2), în aprilie 2015. Meciul s-a jucat atunci la Montreal.

foto: gsp.ro

Revine Nicolae Stanciu în Liga 1 ? Jucătorul lui Anderlecht a anunțat unde vrea să evolueze din iarnă... Alibec sau Gnohere ? Nicolae Dică a anunțat mai multe schimbări pentru meciul cu Beer Sheva din Europa League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x