Antena Căutare

Federer, al doilea finalist de la Indian Wells

Elvetianul a ajuns in ultimul act al competitiei dupa ce a dispus in semifinale de rivalul sau Rafael Nadal (6-3, 6-4).

Spectatorii ce nu s-au lasat alungati de ploaia de la Indian Wells au avut motive de satisfactie sambata noaptea.

Federer si Nadal au oferit un duel incrancenat, in care diferenta s-a facut la detalii.

In debutul primul set, elvetianul a facut break si a condus cu 3-0, dar Rafa a revenit incredibil, echilibrand situatia. Un nou break al lui Roger a dus scorul la 5-3 si i-a oferit acestuia sansa de a servi pentru set. Pe care numarul 3 mondial nu a irosit-o.

Nadal nu si-a revenit nici in a doua parte a intalnirii, si la scorul de 1-1 in setul decisiv a comis o dubla greseala ce i-a permis lui Federer sa faca break-ul. Mai mult, la 4-2 elvetianul a reusit sa castige un nou game pe serviciul adversarului, servind pentru meci.

Rafa a avut o tresarire de orgoliu si s-a pastrat in partida, facand 5-3 in urma forehand prea lung trimis de cel supranumit FedEX. S-a ajuns la 5-4 imediat, iar elvetianul urma sa seveasca, din nou, pentru meci.

Asa a si facut, insa la 40-30 pentru el, partida s-a intrerupt din cauza ploii, lasand in suspans raspunsul la intrebarea daca Federer va profita sau nu de prima lui minge de meci.

La reluare, jucatorul din Tara Cantoanelor a trimis un as din primul serviciu care l-a propulsat in finala din aceasta seara cu John Isner.

Foto: EPA

Gigi Becali il ameninta pe Ilie Stan cu Grigoras sau Reghecampf... Isner, in finala de la Indian Wells, dupa ce l-a invins pe Djokovic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x