Antena Căutare

Federer, campion la Indian Wells

Elvetianul l-a depasit in ultima faza a turneului pe favoritul publicului John Isner, in doua seturi 7-6 (8), 6-3.

Roger Federer a invins tot la Indian Wells: rivali, ploaie, amanari, iar duminica, inclusiv pe John Isner, cel ce trecuse in semifinale de liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic.

Numarul 3 mondial s-a impus greu in primul set, reusind sa faca diferenta abia la tie-brack. Isner nu a parut afectat de contraperformanta si a mers cap la cap cu Federer pana la 3-3 in al doilea set.

La acest scor, Roger a facut break si a preluat conducerea, apoi si-a valorificat serviciul ducand partida la 5-3. Isner a simtit ca infrangerea se apropie si, la 15-30 pe propriul serviciu a gresit reluarea si a trimis in fileu, oferindu-i lui Federer primele mingi de meci.

O noua lovitura in fileu a americanului a consfiintit victoria fostului numar 1 mondial, care a caastigat pentru a treia oara turneul de la Indian Wells. Ultima data cand Federer triumfase in California fusese in 2006.

Foto: EPA

Pas gresit pentru Real Madrid. Vezi rezultatele din Spania!... Barcelona - Granada 5-3 / Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria catalanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x