Antena Căutare

Fiorentina anunta ca il va sprijini pe Mutu in cazul Chelsea

Administratorul delegat al clubului Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, sambata, pentru Tele Iride, ca gruparea italiana nu-l va abandona pe Adrian Mutu in litigiul cu Chelsea si va incerca sa-l sprijine pe roman in orice mod, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Clubul ii este aproape. Nu cunoasc detaliile cazului si nu pot sa apreciez cum este sentinta TAS, dar vreau sa spun ca Fiorentina nu-l va abandona si ii va fi intotdeauna aproape in ceea ce priveste orice tip de ajutor", a declarat Sandro Mencucci.

La randul sau, presedintele gruparii la care evolueaza internationalul roman, Andrea Della Valle, a apreciat ca impotriva lui Mutu "exista o inversunare excesiva". "Mi se pare o decizie exagerata, cred ca jucatorul se va adresa justitiei civile si va gasi un mod sa se apere. Sa stea linistit, Fiorentina este alaturi de el", a spus Della Valle.

Potrivit agentiei Ansa, capitanul echipei Fiorentina, Dario Dainelli, a declarat ca jucatorii au incercat sa glumeasca de situatia creata, spunand ca vor face o colecta pentru a-l ajuta pe Mutu. "E evident faptul ca Adrian nu poate fi fericit in aceste momente. Totusi, incercam sa facem haz de necaz si, impreuna cu ceilalti coechipieri, vom face o colecta pentru a-l ajuta", a spus zambind Dainelli, potrivit Ansa.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, vineri, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

sursa:Mediafax.ro
Michael Schumacher a revenit oficial pe circuitele de F1... Noul sponsor va aduce 2 milioane de euro in conturile echipei Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x