Antena Căutare

Fost international sud-african de rugby, impuscat mortal in Cape Town

Solly Tyibilika, in varsta de 32 de ani, a fost impuscat mortal duminica, intr-un bar de la periferia orasului Cape Town.

"Solly a fost un deschizator de drumuri pentru jucatorii de culoare din nationala Africii de Sud. Este foarte dureros sa il pierdem atat de brusc si intr-un mod atat de brutal. Este socant cum viata este desconsiderata in societatea noastra. Era un jucator foarte talentat si un tanar extrem de placut, care a crescut mult si rapid, ajungand international devreme in cariera", a declarat presedintele federatiei sud-africane, Oregan Hoskins, informeaza BBC.

Tyibilika s-a nascut la Port Elizabeth, in data de 29 iunie 1979. El a jucat la nivel de club pentru echipele Griquas, Sharks, Lions si Border si a facut parte din nationala Africii de Sud in perioada 2004-2006, fiind selectionat de opt ori.

Citeste si Jurnalul!

Foto: telegraph.co.uk

Marius Niculae, convocat la nationala pentru meciul amical cu Grecia... Vezi cum arata moneda special creata pentru Jocurile Olimpice 2012!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x