Antena Căutare

Fostul ciclist Lance Armstrong se însoară! După ce a învins un cancer în metastaze și a recunoscut că s-a dopat, sportivul vrea să se așeze la casa lui

Lance Armstrong a anunţat pe contul de Instagram că partenera sa, Anna Hansen, a acceptat cererea sa în căsătorie, data nunţii nefiind încă dezvăluită, potrivit 20minutes.fr.

Lance Armstrong a anunţat pe contul de Instagram că partenera sa, Anna Hansen, a acceptat cererea sa în căsătorie, data nunţii nefiind încă dezvăluită, potrivit 20minutes.fr.

Cei doi au o relaţie de 10 ani şi doi copii împreună, Max, de 7 ani şi Olivia, în vârstă de 6 ani.

Fostul ciclist a divorţat de prima soţie, Kristin Richard, în 2003. Împreună au trei copii. Armstrong a avut o relaţie cu artista Sheryl Crow, pe care a cerut-o în căsătorie în 2005, dar logodna lor a durat până în februarie 2006. Cuplul a anunţat că se desparte în 2007.

Zvonuri despre alte relaţii ale lui Lance Armstrong au apărut în presă: o relaţie cu Ashley Olsen, cu jurnalista americană Whitney Casey, dar şi cu actriţa Kate Hudson.

În 1996, ciclistul a fost diagnosticat cu cancer testicular. Boala s-a răspîndit a plămâni, abdomen şi a ajuns până la creier. Ciclistului i-a fost îndepărtată tumoarea şi a fost operat pe creier.

"Nu există secrete pentru a te vindeca. A fost un caz deosebit, dar am avut noroc de medici extrem de buni", spunea atunci Armstrong.

Lance Armstrong, interzis pe viaţă în sport din cauza dopajului, a primit de curând acceptul de a participa la anumite competiţii. În ianuarie 2013, Armstrong recunoştea, într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, că s-a dopat în cariera lui.

Mircea Lucescu a fost demis de la Zenit Sankt Petersburg. Nu va mai antrena echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x