Antena Căutare

Fostul mare boxer Muhammad Ali a primit Medalia Libertatii

Fostul campion mondial la box Muhammad Ali a fost recompensat, la Philadelphia, cu Medalia Libertatii (Liberty Medal), pentru implicarea sa de-a lungul timpului in actiuni umanitare, promovarea drepturilor civile si a libertatii religioase, informeaza cbsnews.com.

Fostul pugilist in varsta de 70 de ani, care sufera de aproape 30 de ani de maladia Parkinson, nu a facut nicio declaratie la ceremonie. El a fost insotit la eveniment de fiica sa, Laila Ali, primind medalia chiar din mainile ei. Ali a privit cateva momente medalia, iar apoi a facut cu mana publicului.

Medalia primita de Muhammad Ali vine impreuna cu un premiu de 100.000 de dolari.

Potrivit L'Equipe, Ali a aflat, luni, ca locuinta copilariei sale a fost cumparata de un om de afaceri din Las Vegas, americanul Jared Weiss, cu 70.000 de dolari. Pentru a-l onora pe fostul sportiv, Weiss vrea sa mobileze casa in stilul anilor '50 si sa o deschida publicului.

Foto: etmag.com

Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, scor 2-1 in Liga I... Marco Tempestini, pe prima pozitie in IRC Production Cup dupa prima zi din Yalta Rally ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x