Antena Căutare

Fostul tenismen Andrea Gaudenzi va deveni preşedintele ATP de la 1 ianuarie 2020

Fostul tenismen italian Andrea Gaudenzi va deveni preşedintele ATP de la 1 ianuarie 2020, urmând a-l înlocui pe Chris Kermode, informează lequipe.fr.

Andrea Gaudenzi, 46 de ani, a câştigat în cariera lui de jucător profesionist trei turnee, la Casablanca, Sankt Pollten şi Bastad, iar cea mai înaltă clasare a lui în ierarhia ATP a fost locul 18. După încheierea carierei de tenismen, Gaudenzi s-a dedicat afacerilor.

El are o diplomă în drept obţinută la Universitatea din Bologna şi un master în administrarea afecerilor la Universitatea Internaţională din Monaco.

Gaudenzi deţine poziţii importante la mai multe start-up-uri, în domeniile divertismentului şi tehnologiei, incluzând Musixmatch şi Soldo, iar la ATP a făcut parte din comisia pentru media.

Mandatul său este valabil patru ani.

Sursa : news.ro

Piloţii Renault, descalificaţi din Marele Premiu al Japoniei... Arsenal Londra a învins Vitoria Guimaraes cu un gol marcat în minutul 90+3, în Liga Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x