Antena Căutare

Fotbaldepoveste.ro a devenit Sport1x2.ro

Portofoliul Diviziei de Internet a Antena Group, care deține a1.ro, antenastars.ro, euforia.tv, observator.tv, spynews.ro, zutv.ro, dar și platforma video antenaplay.ro, își îmbogățește zona de conținut cu două site-uri noi, axate pe două domenii foarte îndrăgite: cooking și sport. www.retetaluivladut.ro și www.sport1x2.ro sunt noutățile digitale pe care Antena Group le aduce iubitorilor domeniilor culinar și sportiv.

www.retetaluivladut.ro este un site culinar, cu o colecție importantă de rețete video. Preparate în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 de către simpaticul Vlăduț, retetele sunt explicate pas cu pas și sunt numai bune de făcut acasă pentru o masă alături de cei dragi. Tot pe www.retetaluivladut.ro pasionații de bucătărie vor găsi periodic provocări culinare și multe surprize.

www.sport1x2.ro este noul domeniu al proiectului fotbaldepoveste.ro si intra in portofoliul Antena TV Group ca un site dedicat celor pasionati de sport & bet. Sport1x2.ro este singura platformă dedicată iubitorilor de sport de tip user content generated din .ro. La nicio săptămână de la lansare, aceasta are peste 60 de contributori, care definesc practic cea mai mare redacție de sport din țară.

Sport1x2.ro este dedicat celor pasionați de sport, care pot contribui cu informații sub orice format: articole, fotografii, clipuri video, dar și sfaturi. Toți utilizatorii care își fac cont pornesc de la stadiul de „copii și juniori” și, în funcție de activitatea avută în site, își pot crește rangul până la nivel de „echipa națională” și își pot activa nume de „scriitori” sau „fotoreporteri”, spre exemplu. Sport1x2.ro este un mic Facebook de sport, utilizatorii înregistrați având propriul wall pe care să-și spună impresiile si unde pot lega prietenii cu alți utilizatori. Platforma este una foarte interactivă, în acest moment userii fiind provocați la un concurs de „Scor corect” etapă de etapă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x