Antena Căutare

FOTO! Adio, titlu! Rapid a terminat la egalitate cu Gaz Metan Medias

Rapid -a luat adio de la titlu dupa ce a remizat, scor 2-2, pe terenul echipei Gaz Metan Medias. In acest moment, giulestenii sunt la 4 puncte distanta de primul loc, in conditiile in care rezultatul partidei dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj ramane a fi stabilit.

Rapidistii au primit penalty pentru hentul in careu a lui Frasinescu. Herea a ratat, dar Kovacs a decis repetarea loviturii, pentru ca mediesenii intrasera in careu inaintea executarii.

Herea a transformat a doua oara si a deschis scorul (17). Giulestenii s-au desprins dupa ce Bozovici a centrat in fata portii, iar reluarea cu latul a lui Grigorie a fost deviata in poarta de Roman (38).

Razvan Lucescu a pregatit o alta tactica pentru repriza secunda. Rapidistii au preferat sa stea la cutie si sa loveasca pe contraatac. Jocul oaspetilor a anesteziat aproape ambele echipe.

Bawab, insa, a reaprins sperantele pentru gazde. In minutul 79 a prins un sut naprasnic la coltul lung si a redus din diferenta.

Issa Ba a fost eliminat in minutul 84. Dar, chiar si in aceste conditii, Gazul a adus un nou cosmar rapidistilor. Grigore a reluat in proprie poarta o centrare din corner si a stabilit scorul final, 2-2.

sursa / foto: GSP.ro

Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca din minutul 1!... Dinamo - CS Mioveni 4-1/ "Cainii" si-au asigurat prezenta in cupele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x