Antena Căutare

FOTO: Cum a "transferat" Barcelona un fotbalist din liga a treia. Gluma care i-a speriat pe fanii catalanilor

Twitter-ul a explodat rapid, iar o poză de prezentare cu noul "transfer" al Barcelonei s-a împrăştiat rapid. Băiatul e fundaş dreapta, fix postul pe care catalanii se chinuie să-l acopere, iar ştirea e gata. Ryan McLaughlin, 22 de ani, e noul jucător al Barcei.

Numai că asta se poate întâmpla doar la FIFA18 sau în visele englezului de 22 de ani. Ryan e în vacanţă, la Barcelona, şi n-a putut rata o vizită pe Camp Nou. În glumă, fotbalistul lui Oldham, echipă din liga a treia engleză, s-a pozat cu tricoul blaugrana fix în stilul unei prezentări oficiale.

Mai mult, McLaughlin a şi ajutat la nebunbia de pe Twitter când a publicat fotografia. "Un nou capitol în viaţa mea. Mulţumesc pentru mesaje şi pentru faptul că m-aţi îndemnat să fac pasul la Barcelona, un club atât de mare".

VIDEO: Un Maradona în tribună şi altul pe teren! Azi se fac 23 de ani de când România învingea Argentina la Mondialul di... OFICIAL: Astra a transferat un fotbalist care a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool! El îl înlocuieşte pe Alibec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x