Antena Căutare

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! Organismul lui Mihai Rădoi a cedat la câteva zile după ce fostul tricolor și-a serbat ziua de naștere!

Fratele fostului fotbalist şi actual selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi a murit astăzi după ce a căzut de la etajul patru.

Fratele fostului fotbalist şi actual selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi a murit astăzi după ce a căzut de la etajul patru. Se pare că acesta ar fi încercat să se sinucidă. Viaţa bărbatului a fost în pericol, însă medicii l-au operat de urgenţă şi a fost ţinut sub observaţie o perioadă, într-un spital din Timișoara.

Mihai Rădoi s-a aruncat în gol, de la etajul 4 al blocului în care locuia din Drobeta Turnu Severin, la începutul lunii februarie, din cauza unor neînțelegeri cu soția.

Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul din Severin, însă la cererea familiei, în data de 12 februarie a fost transferat la Spitalului Judeţean din Timişoara pe Secţia de Politraumatologie. Starea sa a fost extrem de gravă, dar stabilă.

Directoul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a confirmat în această dimineaţă că pacientul a încetat din viaţă.

"Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop respirator în urma unei insuficienţe multiple de organe", a spus Craina, pentru Libertatea.

Pliskova vs Halep pentru un loc in finala de la Miami... Simona Halep, gest superb cu banii câștigați la semifinalele Miami Open! Ce donație impresionantă a făcut locul 2 WTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x