Antena Căutare

Greii tenisului mondial, in frunte cu Ilie Nastase, s-au adunat la gala Number One Celebration, in New York

Ilie Nastase a fost in centrul atentiei, la New York! S-au implinit 40 de ani, de la primul clasament ATP din istorie, in care tenismanul roman, a fost numarul 1 in lume.

Ilie Nastase a fost invitat la gala care a celebrat 40 de ani de top ATP din postura de primul numar unu mondial din istorie. Fostul campion de la Roland Garros si de la US Open I-a aplaudat in genunchi pe Bjorn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovici.

"Primul meu turneu a fost la Wimbledon, cand aveam 20 de ani. Am jucat la Roland Garros si Wimbledon, dar aveam 4-5 ani de recuperat fata de baietii acestia. Am recuperat si am ajuns numarul unu mondial. M-am simtit si mai bine pentru ca a fost asa", a spus Nastase.

Nastase a fost aplaudat la scena deschisa de greii tenisului mondial la evenimentul numit Number One Celebration. Nastase a fost primul numar unu mondial timp de 10 luni. Prima zi a fost 23 august 1973.

Simona Halep a castigat turneul de la New Haven... Chiriches, stop joc! Tottenham nu vrea ca fundasul sa evolueze pentru Steaua in returul cu Legia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x