Antena Căutare

Galerie FOTO! Eva Longoria, o nevasta disperata

A fost nominalizata la Globurile de Aur pentru “Cea mai buna actrita intr-un serial TV” dupa rolul Gabriellei Solis din “Neveste Disperate”. Vorbim de Eva Longoria, una dintre cele mai in voga prezente feminine ale Americii.

Povestea Evei Longoria incepe undeva la 1600. Bine, nu chiar a ei! Stramosii frumoasei actrite paraseau atunci Spania pentru a implini visul american. La aproape 400 de ani distanta, in 1975, mai exact, aparea Eva Jacqueline Longoria.

A impartit timpul dedicat scolii cu prezentarile la diverse concursuri de miss. La 22 de ani, a devenit oficial cea mai frumoasa fata din Corpus Christi, orasul natal. O primavara mai tarziu avea sa apara pentru prima data pe sticla. “L.A. In a Day” se chema showul. Au urmat apoi aparitii episodice in "Beverly Hills 90210" si “General Hospital”.

Rolul carierei il face in “Neveste Disperate”. Interpretarea Gabriellei Solis i se potriveste de minune. Apropo de neveste, Eva a fost casatorita de doua ori. Prima data cu Tyler Christopher, starul din General Hospital. S-au cunoscut pe platourile de finale si din 2002 pana in 2004 si-au spus sot si sotie.

A urmat baschetbalistul Tony Parker. Au luat lucrurile pas cu pas: s-au cunoscut in 2004, a urmat logodna din 2006, pentru ca un an mai tarziu sa aiba loc casatoria. Poveste de dragoste s-a incheiat cu scandal.

Ea i-a gasit mesaje de la o alta femeie, el a negat. Zile la rand de intalniri la tribunal. Divortul a fost pronuntat in 2011. A luat, mai apoi, cateva cine cu Eduardo Cruz, fratele Penelopei Cruz, dar nu s-a legat nimic. A trecut din nou la sportivi, dar a schimbat sportul: fotbal american. Ceva, ceva cu Mark Sanchez, dar n-a fost sa fie.

Din luna octombrie a lui 2012 este singura. Si-a focusat atentia pe “Eva’s Heroes”, fundatie infiintata inca din 2006 pentru ajutorarea copiilor defavorizati.

VIDEO: Ronaldinho, regele paselor decisive! Toate asisturile pe 2012... Copenhaga-Steaua 1-1: Primavara incepe cu Rusescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x