Antena Căutare

Gareth Southgate, despre insultele rasiste la meciul cu Bulgaria: Este o situaţie inacceptabilă

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat, luni seară, că insultele rasiste de la meciul cu Bulgaria au fost inacceptabile, dar a lăudat atitudinea echipei sale şi a arbitrilor partidei.

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat, luni seară, că insultele rasiste de la meciul cu Bulgaria au fost inacceptabile, dar a lăudat atitudinea echipei sale şi a arbitrilor partidei.

"Ştiam că aceste scandări rasiste reprezintă o situaţie inacceptabilă, dar cred că am trimis două mesaje, am câştigat meciul şi am atras atenţia asupra acestei situaţii. Meciul a fost oprit de două ori şi ştiu că pentru unii nu va fi destul, dar noi am fost angajaţi în această procedură. Arbitrii şi oficialii au reacţionat imediat. Noi le-am raportat imediat ce am auzit, am avut o comunicare constantă cu ei", a declarat Southgate.

Cei vizaţi de insultele rasiste au fost fundaşul Tyrone Mings şi atacanţii Marcus Rashford şi Raheem Sterling.

Conform protocolului UEFA, arbitrul a întrerupt meciul şi a cerut crainicului stadionului să facă un apel la încetarea manifestărilor rasiste după o jumătate de oră de joc, după care croatul Ivan Bebek a discutat cu oficialii şi cu cele două echipe în finalul primei reprize, când jocul a fost oprit pentru a doua oară. În cele din urmă s-a luat decizia de a se disputa şase minute adiţionale până la pauză, iar căpitanul echipei Bulgariei, Ivelin Popov, a mers să discute cu suporterii.

Anglia s-a impus în meciul cu Bulgaria, scor 6-0.

Sursa : news.ro

Meci amical Brazilia - Argentina în 15 noiembrie, în Arabia Saudită... Numerele "tricolorilor" la meciul cu Norvegia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x