Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Liderul Ligii 1 înainte de runda a 6-a, CFR Cluj, se deplasează duminică la Mediaș. Trupa lui Conceicao dă piept cu Gaz Metan, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Liderul Ligii 1 înainte de runda a 6-a, CFR Cluj, se deplasează duminică la Mediaș. Trupa lui Conceicao dă piept cu Gaz Metan, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Gaz Metan - CFR Cluj este live video online, duminică, de la ora 18:00.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Dacă echipa din Gruia are un început foarte bun de sezon, fără eșec în primele 5 etape, Gaz Metan s-a stins după primele 3 runde. Elevii lui Teja au avut 3 victorii și o remiză care i-a dus pe locul 1. A venit apoi meciul cu FCSB și echipa de pe malul Târnavei Mari s-a stins. Iar criza s-a accentuat în meciul cu Viitorul din runda anterioară, eșec 0-2.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. CFR Cluj vine în acest meci după un sezon bun în Liga 1, dar după un dezastru fără margini în play-off-ul Europa League. Echipa care a luat titlul în Liga 1 s-a făcut de râs pe terenul celor de la Dudelange, pierzând cu 0-2 în Luxemburg. Nimeni din România nu a mai pierdut cu o echipă din micuța țară Benelux.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pentru a ajunge în grupele UEL, CFR trebuie să învingă 3-0 în retur pe Dudelange. Teoretic, diferența de valoare dintre cele două echipe e mare, astfel că elevii lui Conceicao încă au șanse. În aceste condiții, sunt șanse mari ca la Mediaș să vedem un CFR Cluj cu multe rezerve pe teren.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Din 2009 până în prezent, între Gazul și CFR s-au jucat 9 meciuri la Mediaș: 3 victorii gazdele, 2 oaspeții și 4 remize. Sezonul precedent am avut un 3-0 categoric pentru echipa lui Dan Petrescu. Erau vremuri în care Mediașul se baza pe jucători de mâna a treia, precum Golubovici, Bic sau Danci.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Cotele la casele de pariuri sunt favorabile CFR-ului. Feroviarii au cotă de la 2,00 la 2,20 pentru succes. Gazdele primesc 3,60, iar o remiză e văzută cu 3,25.

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pentru acest meci mergem pe un pont riscant: 1x - cotă 1,75

Biletul Zilei 24.08.2018! Favoritele de vineri ne aduc un pont excelent... Viitorul - FCSB LIVE VIDEO ONLINE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x