Antena Căutare

Gest IMENS făcut de Hagi! Viitorul Constanţa i-a mărit salariul lui Casap, fotbalist accidentat grav în prima etapă

FC Viitorul a anunţat, miercuri, că a mărit valoarea contractului lui Carlo Casap, jucător care va lipsi şase luni de pe teren din cauza unei accidentări.

"FC Viitorul este alături de mijlocaşul Carlo Casap din toate punctele de vedere după accidentarea gravă pe care a suferit-o în etapa inaugurală a Ligii I, contra lui Gaz Metan Mediaş. Conducerea clubului campioanei a decis să mărească valoarea contractului mijlocaşului Viitorului, noii termeni ai înţelegerii fiind parafaţi astăzi", se arată pe site-ul fcviitorul.ro.

Aflat în convalescenţă, Carlo Casap a fost vizitat acasă de reprezentanţii clubului Viitorul, inclusiv de vicepreşedintele Constantin Stamate. "Este un moment delicat în cariera lui Carlo, însă suntem cu toţii alături de el şi îl aşteptăm cât mai repede pe teren. Am luat decizia să-i mărim şi contractul nu doar pentru că este un jucător de mare perspectivă, ci şi pentru a-i arăta că suntem foarte mulţumiţi de ceea ce a oferit el pentru FC Viitorul şi că suntem cu toţii alături de el în această perioadă mai puţin fastă a carierei", a declarat Stamate.

Carlo Casap s-a declarat surprins de decizia clubului constănţean, însă în acelaşi timp s-a arătat încântat de susţinerea primită. "Mulţumesc domnului Hagi şi clubului pentru încrederea şi sprijinul pe care mi le-au oferit, iar eu vreau să revin cât mai puternic", a spus Carlo Casap.

Jucătorul va pleca joi în Italia, iar vineri va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se reface ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept. După o săptămână de la operaţie Casap va reveni în România, unde îşi va continua perioada de recuperare.

Nebunia lui Becali! Patronul FCSB-ului le distruge speranțele celor de la CSA Steaua: ”Îi voi ține în liga a 3-a mereu, ... Prima reacţie oficială din partea Barcelonei, după "transferul lui Neymar la PSG". "Noi suntem foarte cal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x