Antena Căutare

Gestul surprinzător făcut de un fan înfocat al lui David Popovici. Unde și l-a tatuat pe campion

David Popovici a scris istorie la doar cei 17 ani ai săi, devenind un etalon pentru mulți alți tineri și numai! Un admirator de-al său a dus însă totul la un alt nivel și a decis să și-l tatueze pe campion. Iată ce reacție au avut internauții!

colaj foto cu david popovici Galerie
Gestul neașteptat făcut de un admirator al lui David Popovici | Hepta

David Popovici a cunoscut succesul în urma performanțelor sale incredibile, ajungând campion mondial la doar 17 ani. Numele său se află pe buzele tuturor românilor, tânărul fiind văzut drept sursă de inspirație și motivație.

Gestul surprinzător făcut de un admirator al lui David Popovici

Un admirator de-ai săi a fost însă atât de impresionat de parcursul tânărului sportiv încât a decis să facă un gest suprem de apreciere și și-a tatuat chipul și numele său pe corp. Filmulețul a ajuns și pe platforma Tik Tok, acolo unde internauții au avut păreri împărțite cu privire la situație.

În clip, se poate observa cum portretul lui David Popovici a fost gravat pe pielea fanului său, care și-a dorit un tatuaj cu campionul României în zona piciorului. Mai mult decât atât, se pare că filmulețul cu pricina îi aparține unui artist de tatuaje de altă naționalitate, semn că succesul lui David răsună, cu siguranță, și peste hotare.

Citește și: Întâlnire istorică! David Popovici, față în față cu Jim Montgomery, campionul mondial pe care a reușit să-l egaleze

Internauții au avut părerile împărțite

Video-ul, care a strâns rapid mii de aprecieri, a făcut vâlvă pe platforma de socializare, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Dacă unii utilizatori s-au mândrit că tânărul român a ajuns să fie atât de cunoscut și în afara granițelor țării noastre, alții au catalogat gestul drept unul exagerat.

Unii internauți au mărturisit că deși sunt foarte mândri de rezultatele lui David Popovici, un tatuaj cu el li se pare mult prea extrem. Fără să țină cont însă de alte păreri, clientul a afișat mulțumit rezultatul în mediul online.

„Pun pariu că ai unul și cu Halep unu cu Hagi... Zic și eu”, „Înțeleg că e campion, dar serios acum...”, „Mai degrabă cu o persoană dragă”, „Până săptămâna trecută nu știați cine e”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

David Popovici a făcut istorie la doar 17 ani

Sportivul a mărturisit că natația este marea lui pasiune și că înoată de la 4 ani. În vara lui 2022, David Popovici a cucerit 8 medalii de aur și a devenit al doilea înotător din istorie care obține două medalii de aur în cadrul aceluiași campionat mondial, doborând totodată și recordul istoric la 100 de metri. La CE de la Roma, David Popovici a obținut aurul atât la 100 de metri, cât și la 200 de metri.

Citește și: Ce sumă de bani va primi David Popovici de la Ministerul Sportului, după medaliile de aur câștigate la CE de la Roma

Cum le-a răpuns sportivul celor care l-au acuzat că „trișează”

David Popovici a mărturisit că, de-a lungul timpului, au fost multe voci care l-au suspectat că trișează pentru că este „prea bun”. Tânărul a explicat însă că este aproape imposibil să trișezi în acest sport, având în vedere că profesioniștii fac o mulțime de teste anti-doping.

„Fac o grămadă de teste antidoping. Sunt mulți oameni care spun, <<Bă, tu sigur trișezi, ești cam prea bun>>. Nici nu prea stau să răspund.

Dar când mă întreabă lumea serios, le spun că fac foarte multe teste antidoping, teste care vin random, pot și acum să mă sune să mă întrebe unde sunt. 'Sunt aici, la un podcast'. 'Ok, te așteptăm la tine acasă să oferi o mostră de sânge și una de urină'.

Și nu pot spune nu, pentru că altfel îmi iau o penalizare, care poate însemna o suspendare de câțiva ani. Și în plus nu am de ce să mă ascund”, a declarat tânărul recent.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x