Antena Căutare

Gică Hagi, Regele Ligii 1! Viitorul Constanța, noua campioană a României

Scenariul care la începutul sezonului părea unul SF, acela ca Viitorul Constanța să devină campioană a României, a devenit astăzi realitate. Puștii lui Gică Hagi au învins pe CFR Cluj, scor 1-0, iar echipa dobrogeană a devenit în premieră campioană a României! 

Scenariul care la începutul sezonului părea unul SF, acela ca Viitorul Constanța să devină campioană a României, a devenit astăzi realitate. Puștii lui Gică Hagi au învins pe CFR Cluj, scor 1-0, iar echipa dobrogeană a devenit în premieră campioană a României!

Primul titlul din cariera lui Hagi ca patron-antrenor a fost adus de un fost stelist, Gabi Iancu, cel care, în minutul 65, a transformat cu sânge rece un penalty scos de un viitor stelist, Ionuț Larie.

Prin titlul de azi, obținut la 8 ani după înființare, Viitorul devine a 25-a campioană a României şi a şasea echipă din afara Capitalei care câştigă titlul, după 1990, după Universitatea Craiova, CFR Cluj, Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi şi Astra Giurgiu.

Află toate detaliile pe sport1x2.ro!

Larisa Iordache, medalie de aur la paralele, la etapa de Cupă Mondială de la Koper... Campioana Simona! Halep a câștigat pentru a doua oară consecutiv turneul de la Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x