Antena Căutare

Gica Popescu, acuzat de uz de fals

FC Brasov il acuza pe fostul international ca a utilizat acte false in cazul Sabrin Sburlea, fapt care a dus la depunctarea echipei de sub Tampa.

Pe langa problemele din dosarul transferurilor in care e acuzat de evaziune alaturi de alti oameni de fotbal, Gica Popescu s-a trezit cu o alta plangere penala.

Astfel, patronul Brasovului, Ioan Neculaie, il acuza pe fostul international de uz de fals in cazul Sabrin Sburlea. Comisia de Disciplina a FRF a depunctat echipa de la poalele tampei pe motiv ca aceasta nu ar fi platit o datorie de 200 000 de euro catre Scoala de Fotbal Gica Popescu in contul jucatorului.

Insa ardelenii contesta existenta creantei, considerand ca la momentul in care l-au achizitionat pe Sburlea, scoala era desfiintata. Se pare ca Gica Popescu a incercat sa-l mute pe actualul rapidist pe Academia de Fotbal de la Targoviste, dupa ce acesta semnase cu FC Brasov.

Neculaie il acuza pe cel care la mijlocul anilor 90 a fost capitanul Barcelonei ca ar fi mituit membrii Comisiei de Dsiciplina din cadrul FRF: "Comisiile nu au fost induse in eroare, ci influentate de Gica Popescu"a spus patronul lui FC Brasov.

Foto: gsp.ro

Lille - Bordeaux 4-5 / Meci nebun in Nodul Frantei... Sepsi a ratat transferul la Dinamo Kiev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x