Antena Căutare

Gigi Becali a explodat la miezul-nopții după Astra-CFR 0-2, meci care a cam decis titlul, și a anunțat plecarea unei vedete de la FCSB

Astra Giurgiu - FCSB 0-2 înseamnă, în proporție de 99%, faptul că titlul de campioană din acest sezon de Liga 1 va merge, din nou, la altă echipă decât la FCSB-ul lui Gigi Becali. Cu 4 puncte avans, trupa lui Dan Petrescu nu mai prea are cum să rateze trofeul.

Astra Giurgiu - FCSB 0-2 înseamnă, în proporție de 99%, faptul că titlul de campioană din acest sezon de Liga 1 va merge, din nou, la altă echipă decât la FCSB-ul lui Gigi Becali. Cu 4 puncte avans și cu meciurile CSU Craiova - FCSB și duelul său cu Viitorul din ultima etapă rămase de disputat, trupa lui Dan Petrescu nu mai prea are cum să rateze trofeul.

Vizibil afectat de ratarea unui nou titlu, al treilea consecutiv, Gigi Becali a anunțat deja prima măsură pentru viitorul apropiat: Denis Alibec, OUT!

În mod direct, Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec va pleca la finalul sezonului, după ce a avut un nou derapaj. ”Fanul” numărul 1 al celor de la FCSB a lăsat să se înţeleagă că atacantul a avut o nouă ieşire:

”Ia du-te cu Maserati şi plimbă-te pe câmp! O să vedeţi voi ce a făcut Alibec. E la revedere. Nu mai vreau să zic. Poate ia bani pe el să scăpăm de el. Ăsta ne strică toată echipa. Din cauza lui se strică echipa", a spus Becali la TV Digisport

Lui Alibec i se pot alătura alte nume importante de la FCSB pe lista plecărilor din vară. Becali susţine că planul lui Vasile Geambazi este de a scăpa şi de alţi jucători-problemă.

”El asta a hotărât. `O să plece 2-3 jucători care sunt prea obraznici, care nu merită`. Aşa a zis Vasi. `Îi las în afara lotului să se antreneze pe câmp. Le dau salariile. Pe câmp acolo, la bază`", a mai specificat Becali pentru sursa citată.

Cel mai probabil, din această listă ar putea face parte Teixeira, Budescu și Florinel Coman.

Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2, iar FCSB este la 90 de minute de ”Tripla Istorică 2015-2016, 2016-2017 și 2017-2018”... Revista presei sportive, 14.05.2018: jucător de la Astra, dat afară după meciul cu CFR; Messi cucerește trofee și când n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x