Antena Căutare

Gigi Becali a stat in club pana la 6 dimineata

Gigi Becali s-a apucat de clubbing la 50 de ani! Aseara, patronul Stelei a dansat pe mese in clubul nepotului sau, Lucian, la mare. Dupa o noapte de dezmat, Becali s-a relaxat la piscina... imbracat.

La costum alb si camasa neagra, Gigi Becali s-a incins dupa o jumatate de ora, in clubul nepotului sau, Lucian Becali. Si ca sa fie sigur ca e in centrul atentiei, s-a urcat sa danseze pe o masa adusa special pentru el.

A fost insa o strategie de marketing, a recunoscut patronul Stelei, dupa noaptea de dezmat. A promovat afacerile familiei. Dar nu gratis. A baut sampanie de 2500 de lei sticla din partea casei: “cum sa platesc, ma, afacerea e a familiei, cum sa platesc?”

Chiar daca ii plac mai mult cele bisericesti decat cluburile, Becali a stat la discoteca pana la 5 dimineata: “nu zguduie muzica asa de tare, poti sa stai in club, nu-ti sparge timpanul, nu te innebuneste. Asta e un club fara femei de streaptease la bara”.

A vazut insa femei dezbracate la piscina si s-a multumit cu privitul. Aparitia nu le-a surprins pe fetele bronzate. Si pentru ca nu ii place la plaja, Gigi Becali s-a plimbat doar. Cu camasa alba descheiata, in bermude si cu cruciulitele la gat.

Nici nu a mai ramas pana seara. A plecat inapoi la Bucuresti, singur. Si-a lasat fetele si sotia sa se distreze in continuare la mare.

S-a casatorit Iniesta. Pique a venit cu...Puyol!!!... Horia Tecau: "Nu ma las pana cand nu voi castiga turneul de la Wimbledon!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x