Antena Căutare

Gigi Becali ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor! A recunoscut că a ameninţat un director de penitenciar: "Da, i-am dat mesaje"

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor l-a reclamat pe Gigi Becali, după ce acesta a recunoscut că l-a ameninţat pe directorul Penitenciarului Rahova. Dacă solicitarea va fi luată în calcul, atunci patronul FCSB-ului ar putea ajunge, din nou, în spatele gratiilor.

Contactat telefonic de gsp.ro, Becali a declarat că nu se teme că va reveni în închisoare.

"La mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice. Cum să ceară revocarea eliberării? Sunt tâmpenii. Da, am dat mesaje. Și ce? Nu am emoții", a spus Becali

"Considerăm că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiţionate, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”, a explicat preşedintele FSANP, Sorin Dumitraşcu, potrivit Mediafax.

Cea mai sexy antrenoare de fitness! Ai fi în stare să devii un dolofănel, doar să încapi pe mâna ei! Când o privești, îț... Barcelona a intrat în criză şi măreşte preţul pentru Dembele: 130.000.000 de euro! Dortmund vrea mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x