Antena Căutare

Gigi Becali îi schimbă echipa lui Dică înainte de meciul cu Viitorul! Trei vedete ale FCSB, scoase din lot pentru meciul de sâmbătă

După ce s-a întărit în ultimii ani cu vedetele Astrei Giurgiu, FCSB a transferat în această vară și cele mai importante piese de la campioana Viitorul: Benzar, Nedelcu şi Florinel Coman. Cu toate acestea, cei trei jucători nu vor fi folosiţi în meciul cu trupa lui Hagi, programat sâmbătă, de la 20:30.

Peste capul lui Dică, Gigi Becali a decis ca jucătorii pe care i-a transferat de la Viitorul în această vară să nu facă parte din meciul contra campioanei României. Motivul invocat de șeful roș-albaștrilor este ”oboseala” acumulată de aceștia după meciurile pe care le-au avut la echipele naţionale de seniori (cu Armenia și Muntenegru) şi tineret (cu Bosnia și Elveția).

”În meciul de mâine nu vor juca Florinel Coman, Benzar și Nedelcu. Gică i-a crescut, deci nu ar fi corect să îi băgăm cu Viitorul. Ei oricum vin după meciuri la echipele naționale, deci vor fi obosiți”, a explicat Becali.

Barcelona continuă să piardă jucători! Vicecampioana Spaniei l-a cedat pe Arda Turan în Turcia... Cristiano Ronaldo pune capăt tuturor speculațiilor și anunță unde va juca în viitor: ”Este cel mai bun club din lume!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x