Antena Căutare

Gigi Becali marturiseste: "Nu-l dau afara pe Reghecampf 30 de ani! Nu-l dau afara niciodata in viata mea"

Laurentiu Reghecampf s-a suparat pe Gigi Becali, cand a auzit ca patronul il da afara in trei secunde, daca nu-l asculta. "Il mai tin la Steaua 30 de ani", il linisteste Gigi, care e mandru de antrenorul sau. "E cel mai baiat bun adevarat si specialist", zice seful din Ghencea.

“Ba, nu-l dau afara pe Reghecampf 30 de ani, Ba, nu-l dau afara pe Reghecampf niciodata in viata mea! Pleaca doar cand vrea el”, a tunat Gigi Becali. Vrea sa-l linisteasca pe Laurentiu, mai ales ca antrenorul stelist s-a suparat cand a auzit ca patronul vrea sa-l dea afara daca nu odihneste vedetele echipei in Europa League.

Campionatul e prioritar, iar Gigi Becali a dat ordin ca Tanase, Bourceanu, Chipciu si Pintilii sa nu joace mai mult de o repriza in Europa. “A fost putin deranjat. L-am simtit, dar nu mi-a spus, dar deranjat. Dar mi-a spus Meme ca a fost deranjat. Daca era asta un suparacios si-un orgolios, pleca”, explica Gigi.

Laurentiu Reghecampf l-a convins pe patron ca e antrenor de clasa de cand a inceput sezonul. “El va fi la Steaua cu spiritul si cu sufletul lui, numai si numai la Steaua, toata viata lui, ca e cel mai baiat bun adevarat si specialist”, a mai spus Becali.

Dupa care a tinut sa precizeze: “Cat are rezultate, cat n-are, dupa aia bam, bam, bam, imediat”.

foto: Intact Images

Drama in handbalul romanesc: Vicecampioana europeana Oltchim Ramnicu Valcea, in pragul desfiintarii... Raiul fara bici - Povestea celei mai vechi herghelii de pe pamant romanesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x