Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat

Chef Ștefan Popescu a folosit o amuletă puternică în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Toți chefii s-au blocat și au făcut ochii mari, iar ceea ce a urmat a fost de-a dreptul neașteptat.

colaj foto cu irina fodor și ștefan popescu, poza cu orlando zaharia si echipa lui si poza cu alexandru sautner la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Ștefan Popescu a ales să folosească o amuletă, în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Haosul s-a dezlănțuit în bucătăria sezonului 13 Chefi la cuțite după ce Ștefan Popescu a apăsat butonul roșu. Nimeni nu se aștepta ca juratul să dea o amuletă chiar în ediția 20 a show-ului culinar difuzată pe 1 mai 2024.

În timp ce vorbeau despre preparatele pe care vor să le pună în farfurie, alarma a început să răsune în platou. Jurații au făcut ochii mari când au văzut că chef Ștefan Popescu este cel care a declanșat-o.

„Încep chefii și concurenții să gândească, dar am și eu ceva în gând, nu doar ei! Chiar dacă nu am echipă apăs și eu pe butonul ăla”, a spus acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara Pintilie s-a enervat după o ceartă cu Andrea Recaldin și i-au dat lacrimile

„Hai, termină-te!”, a strigat chef Orlando Zaharia.

Chef Ștefan Popescu a anunțat că deține două amulete puternice, iar în battle-ul șase s-a decis să folosească una. Vestea pe care a dat-o juratul despre avantajul neașteptat a luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu se aștepta la o astfel de „lovitură” grea din partea lui.

Ce amuletă a pus în joc chef Ștefan Popescu în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024

Chefii au amuțit, iar concurenții au rămas mască la anunțul făcut de chef Ștefan Popescu din ediția 20 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Se pare că juratul își poate alege o echipă pe care să o conducă în confruntarea șase a show-ului culinar.

„De ce? Pentru că vreau să intru în joc! Să decid cumva și eu astăzi. Dar unde mă distrez eu cel mai tare?! Deci priviți-mă cu dragoste!”, a evidențiat el.

„Mi-a fost mare frică pentru că o să vină la noi. Ne-am obișnuit cu chef Richard. Știm deja punctele lui slabe și punctele forte în echipă la noi”, a spus Adnana.

Chef Alexandru Sautner a răbufnit atunci când chef Ștefan Popescu i-a spus că vrea să-i țină locul pentru o zi. Juratul „s-a jucat” cu mintea colegului său de emisiune, fapt care a dus la o situație tensionată.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Richard Abou Zaki s-a înfuriat atunci când a văzut ce face Andrea. Ce a făcut Varză

„De ce ai venit aici? Că oricum trebuie să pierdem de fiecare dată! Stă în locul meu... Am doi aroganți deja, păi mai am loc și de Ștefan?!”, a mărturisit chef Alexandru Sautner.

„Vreau să mă anunț că Ștefan preia echipa, dar asta nu înseamnă că Alex nu va sta și el acolo. Ștefan nu gătește, el preia echipa în regim de chef în aceleași condiții ca și voi”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

„El nu știa ce înseamnă această amuletă. El credea că îl scoate pe Alex afară din echipă și coordonează el”, a mai zis chef Orlando Zaharia.

Spiritele s-au liniștit la bancul de lucru al echipei galbene, după anunțul făcut de Irina Fodor. Chef Alexandru Sautner a reușit să își stăpânească reacțiile de furie și a apelat la un gest înduioșător față de colegul său.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor... Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x